PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Headman (gomma/relish, ch)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 holky zdarma
 
 
Headman v rozhovoru k páteční Plastique
Švýcar Headman na březnovém dílu Plastique
Víkend je za námi a my tu máme hned pozvánku na ten další.. Další díl oblíbené Plastique proběhne už v pátek v Radosti FX a hlavním hostem rezidentní dvojky Tvyks & Vectif bude Robi Insinna aka Headman.
 
HEADMAN – jméno, o kterém dnes v superlativech mluví celý svět. Robi Insinna aka Headman je jedním z nejvlivnějších producentů na současné disco & dance scéně. Poprvé o sobě dal vědět v roce 2002 skvělým remixem tracku „Manila“ od Seelenluft.

Od té doby je jedním z nejvyhledávanějších světových remixérů. O služby ho požádali Franz Ferdinand, Mylo, The Rapture, Scissor Sisters a třeba Placebo. Většina jeho remixů se usídlila v kufrech takových djs jako jsou Tiga, 2 Many DJs, James Murphy, Trevor Jackson a Erol Alkan.

Velká část jeho hitů se také umístila v britské DMC chart. Jeho remix tracku „Standing in the way out of control“ kapely The Gossip je celosvětově považován za jednu z jeho dalších klasik. O jeho tracky ho požádali Kitsuné i Zombie Nation. Headman je dnes prostě ve skvělé formě a každý si může být jistý, že pokud si sedne nad nějakou skladbu je venku další track, který dominuje tanečním parketům.

Za sebou má již dvě vydaná alba, to první vyšlo v roce 2002 pod názvem „It Rough“ a druhé v roce minulém pod prostým jménem „On“. Na albech s ním spolupracovala jména jako Stephane Dewaele ze Soulwax, Anthony Roman z Radio 4, Matt Safer z The |Rapture a třeba Ben Rymer z Fat Truckers a Tara.

Během posledních let je také velmi vytížen jako DJ. Jeho moderní mixovaná kompilace pro Eskimo Recordings sklidila obrovský úspěch a stala se součástí Soulwax nite version tour. Byl zvolen oficiálním djem turné 2 many DJs a fanoušky po celém světě svými sety přiváděl téměř k hysterickému šílenství. V roce 2006 objel téměř celý svět, hrál v nejlepších klubech a na nejětších festivalech z nichž vyčnívá zejména jeho vystoupení před 5000 fanoušky na festivalu v Readingu v UK. Jako Headman live band odehrál několik vystoupení se Soulwax a také mini DJ tour v USA a v Kanadě.

HEADMAN je jménem dnešních dní a tak vám PLASTIQUE opět přináší jedinečný hudební zážitek. Plastique rocks!!!

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z březnové Plastique od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016