PARTYINFO

 

ROKOLECTIV

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Sonja Moonear (ch), SKVJS Crew
Live:
Machine Funck (cz), Jimmy Edgar (us), Feadz (fr) and Uffie (us), Dandy Jack and The Junction sm (ch)
Info:
http://www.rokolectiv.ro...
Popis:
Preoteasa / Student’s Cultural Centre, Bukurešť, Rumunsko
 
 
Projekt Machine Funck vyráží do Rumunska
DJský tandem Machine Funck se chystá na sobotní vystoupení v rámci festivalu Rokolectiv 2007 v rumunské Bukurešti. Uvnitř článku se dočtete jak se to seběhlo, že pořadatelé pozvali právě Abua s Nailerem, informace o jejich dalších termínech, sety ke stažení a i něco pro pobavení:)
 
Asi náhodou, i když kdo ví, se Machine Funck ve čtvrtek chystají na pozvání bukurešťských pořadatelů a Českých center do Rumunské metropole na festival Rokolectiv. Jedna z pořádajících, Mihaela Vasile, píše:

"I admit i came on your website by accident, i was planning to have Floex and Tomas Vanek this year, but apparently they cant come and from everything ive listened to, its ur live from Akropolis that i liked the most. I cant really tell you what kind of performance i expect, its up to you also, but you can feel free to be as playful and bizarre as you want to, its not a commercial festival and the main purpose is not to make people dance by all means, so feel free to improvise as much as you wish."

Encounters, set z Akropole, si můžete stáhnout na: machinefunck.info/download

A to nás vážně těší, to je velká výzva. Na festivalu Rokolectiv vystoupí taková jména jako Feadz & Uffie, Christopher Just, Jimmy Edgar, Noze, Thomas Brinkmann, no máme ještě pokračovat? V sobotu nám držte palce, ať to pořádně zahřejem a Českou republiku dobře reprezentujem! A abyste nezůstali na víkend sami, můžete si na našich stránkách nebo myspace profilech poslechnout pár nových tracků. Na veřejnost se mimo jiné konečně dostal track, který vznikal na loňském festivalu Shotgun:



A abych nezapomněl, když už možná dostaneme trochu prostoru v médiích, tak protlačíme i nějaký naše další mejdany.

Stop Look Listen, 12. 4. - dDemage (FR)
Sound HeadQuarters, 20. 4. - Dexorcist (UK), ScanOne (UK)
Stop Look Listen, 28. 4. - Kraddy (US)
SMASH, 12. 5. - MidiLidi, CosmoPunk, Medooza (DE)
Sound HeadQuarters, 18. 5. - TBA...

Takže nažhavte diáře a když už nic, tak si aspoň poznamenejte SMASH a kromě jinýho si po něm naplánujte aspoň kraťoučký prázdniny. A veškerý info o akcích hledejte na naších stránkách.

www.rokolectiv.ro

www.machinefunck.info
www.myspace.com/rokolectiv
www.myspace.com/djnailer
www.myspace.com/abumachinefunck
www.czechcentres.cz
 

Reporty

 
Report z Rokolectivu od Machine Funck
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016