PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
21.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Steve Porter (djsteveporter.com), Michael Burian (michaelburian.com), Roman Rai (roxy/solstice rec.)

2nd stage - Airto, Lillou
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 170 czk, do půlnoci 220 czk, poté 250 czk
 
 
Steve Porter se vrací do Roxy
Sobotní Zen v Roxy přivítá DJe Stevea Portera, který slavil velký úspěch na sedmých narozeninách této oblíbené klubovky v létě loňského roku. Spolu s ním uslyšíte oba rezidenty - Romana Raie a Michaela Buriana. Připomínáme, že můžete stále získat volňásky v naší soutěži.
 
Steve Porter
K elektronické hudbě si Steve vybudoval zanícený vztah už v šestnácti letech, ale trvalo poměrně dlouho než se prosadil jako producent/DJ. V roce 1999 ho "objevil" Chris Fortier, po té, co slyšel ukázky jeho věcí. Steve se tak dostal na roster jedné z nejprestižnějších booking agentur světa – The Collective Agency – a zároveň také pod křídla značky Fade Records, kde dodnes vydává. Kariéra se tak rozjela na plné obrátky, Steve absolvoval několik turné, mimo jiné i se Sashou a Sanderem Kleinenbergem, postavil si vlastní studio.












Za posledních čest let si Steve vybudoval objemné portfolio. Může se pochlubit více než padesáti singly a třiceti remixy pod svým jmeném i několika dalšími pseudonymy (Afent 001, HDF & Bons), které si našly cestu do vinyl boxů mnoha DJs světa včetně takových jmen jako Sasha, Lee Burridge, Derrick Carter, Carl Cox, Sander Kleinenberg, Mark Farina nebo Paul van Dyk.

V roce 2005 vydal svoje debutové album Homegrown, které obsahuje čtrnáct perfektně zmixlých originálních tracků. Nejaktuálnější záležitostí je kompilace Porterhouse, obsahující úctyhodných, pečlivě vybraných šestadvacet skladeb. Na ploše 74 minut vytvořil technicky dokonalý houseový příběh, na kterém se z jedné třetiny podílel vlastními kousky.

více informací: www.djsteveporter.com

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze ZENu se Stevem Porterem od Jardy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016