PARTYINFO

 

FRESSSH! VS. PLASTIQUE EXTRA

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Tvyks & Vectif (plastique), Diome & Tallboy Slim (fresssh!)
Popis:
start 22:00, vstup 40/70 czk
 
 
Fresssh! vs. Plastique v plzeňském klubu PH+
 
 
Věříme, že v Plzni již není nikdo kdo by neznal FRESSSH!, party která se pravidelně koná v nejlepším plzeňském klubu PH+ a snaží se být stále neokoukaná. Jsme také přesvědčeni o tom, že v celé zemi není žádného milovníka elektroniky, co by neznal party PLASTIQUE, která má svou základnu v legendárním pražském klubu Radost FX a pravidelné zastávky v řadě klubů celé ČR a v sousedním Slovensku.

Ano, Plastique party se za necelé dva roky svého fungování stala opravdovým kultem a přinesla svěží vítr do našich klubů a hájů, a to především díky skvělým residentům a zajímavým hostům, nevyčerpatelné zásobě nápadů a vždy dekadentní atmosféře. Fresssh party ještě nemá takovou tradici, ale ve všech ostatních bodech zdatně drží krok, a to se počítá. Pokud Vás zajímá jak dopadne vzájemné měření sil těchto akcí a jaké asi bude užít si obě party za jednu noc a v jednom klubu, pak máte jedinečnou příležitost, protože FRESSSH! vs. PLASTIQUE proběhne již tento víkend, a to zcela vyjímečně v sobotu 26. května! Jak jinak než v PH+.

Těšit se můžete na nelítostný souboj duchovních otců obou parties. Na straně jedné velmistři stylů electro & nu rave, djs Tvyks a Vectif, které snad není třeba více představovat, protože jejich věhlas je již dávno předchází. A na straně druhé tátové party Fresssh, bojovníci za revoluci v house music, djs Diome a Tallboy Slim, kteří jsou pasováni na černé koně tohoto duelu.

To vše v excelentně osvícených a ozvučených prostorách klubu PH+. V ringu samozřejmě nebudou chybět ani sličné roztleskávačky a průběžné skóre budete moci sledovat díky stylové projekci. Bitva vypukne o 22:00 hodině a pokud si pospíšíte, tak stihnete levnější vstupné.
 
Přijďte fandit..budete fresssh i plastique!  

    
 
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Incident v plzeňském PH+
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016