PARTYINFO

 

HASTA BANANA ELEKTRO

Datum konání:
10.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Schwa (beef rec.), Weki (wekidjs.com/beef rec.)

2nd stage - Mr.Spanky
Live:
Deepchild (future classic records, myspace.com/deepchile)
 
 
Australský producent Deepchild míří do Chateau L'Enfer Rouge
V prostorem komorním klubu Chateau L´Enfer Rouge se čas od času podaří uskutečnit akci, která by slušela i podniku o hodně většímu. V srpnu tak přijede zahrát australský DJ a produent Deepchild
 
Rick Bull neboli Deepchild je jedním z nejrespektovanějších producentů australské taneční scény. Jeho produkce se pohybuje na hranicích minimal techhousu, R´n´B, hip-hopu, breaku či techna. Dvě alba na Future Classic Records, videoklipy, remixy pro techno celebrity Booka Shade (Get Physical) a Audiomontage (Freerange) či vystoupení na Sónaru, Exitu a dalších evropských megafestivalech jen dokazují, že Deepchild má opravdu co nabídnout.

Na konci roku vyjde Deepchildovi nové EP na BEEF Records s remixem od legendarního Roberta Babicze (Rob Acid). Díky blízké spolupráci s tímto česko-australským vydavatelstvím vystoupí Deepchild 10. srpna v Chateau L´Enfer Rouge v Praze a představí zde nejnovější kousky ze svého šuplíku ve speciálním dvouhodinovém setu, oscilujícím mezi různými elektronickými žánry. Support zajistí BEEF DJs WeKi a z Austrálie navrátivší se Schwa.

Diky za Vaši podporu! BEEF records

www.myspace.com/deepchile
www.myspace.com/beefrec
www.myspace.com/wekidjs
www.myspace.com/djschwabeef
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Hasta Banana Electro od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016