PARTYINFO

 

THERAPY SESSIONS

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - KD Vltava
DJs:
Dylan & Robyn Chaos (uk), John B (uk), Forbidden Society, Hanzall, Chito, Kloc, Fruta Kru
Popis:
start 21:00, vstup 150/190 czk
 
 
Robyn Chaos: "Poprvé přivezu Therapy sound se vším všudy."
Therapy Sessions poprvé v ČR
Jásejte, řvěte, servěte si hadry z těla, svlíkněte se z kůže a připravte se na masovou hysterii! Nejostřejší, nejkrutější, nejdrsnější a jasně nejžádanější D'n'B párty na světě, živoucí tornádo, zvuková smršť, terapie noční můrou, se blíží do České Republiky!
 
Zavřete svou čivavu pod zámek a sousedům pořiďte ultra silné špunty do uší. Možná přijde i Paroubek, protože tohle Čechy ještě nezažily, CzechTek byl diskotékou pro náctileté, tohle je akce pro vyvolené, tedy jen pro ty nejsilnější povahy, VyVolové z televize raději zůstaňte pod peřinou. To, co vám v rádiu připadá jako nářez, je jen ukolébavka pro cukrující hrdličky. Chcete poznat pravý hardcore? Přijeďte do Budějovic!



Pozitivní energie byla zneužita konzumní společností, lidstvo potřebuje terapii. V roce 2003 byli novodobý vládce temnot Dylan a polobohyně Robyn Chaos pověřeni ovládnout svět a otevřít bránu do pekel. V londýnském klubu Herbal vypukl chaos. Poselství negativní energie v podobě experimentálních zvuků vycházejících z těch nejtemnějších zákoutí paralelních dimenzí, doprovázených zlámanými beaty vytvořenými nejnovějšími kosmickými technologiemi, vysílaných do lidských mozků za doprovodu nejbrutálnějších podprahových videosekvencí, postupně pronikají z Británie (Londýn, Bornmouth, Bristol) do celého světa. Demented beats for disturbed minds pohlcují Evropu (Vídeň, Drážďany, Štětín, Sofie, Budapešť, Talinn), západní (San Francisco) i východní (Filadelfie, Raleigh) pobřeží USA, Ukrajinu (Kyjev), Rusko (St. Petěrburk – 40 000 vyléčených, Moskva). Další epicentra mají vzniknout také na Novém Zélandu, v USA i v Asii.

Pozornosti zla nemohl uniknout ani národ pivařů, flinků, zlodějíčků, podvodných podnikatelů a zkorumpovaných politiků. Ideálním místem pro terapii byl zvolen jih, kde to  v současnosti na d´n´b scéně doslova vře. Experimentální prostor s krycím názvem KD Vltava poslouží jako vstup do paralelní dimenze 1300 žadatelům o prožitek inferna. Uvnitř vás čeká slovy nepopsatelný zážitek. Nejdřív ucítíte lechtání na mozku, potom se vám sevře žaludek, všechny kosti v těle se vám zkroutí a rozpadnete se na tisíce kousíčků. Tlak zvuku je neúnosný, chvílemi máte pocit, že jste malý atom uvnitř obrovské, nekontrolovatelné masy. Do očí vám řežou intergalaktické paprsky prokládané výjevy z vašich nejtemnějších nočních můr. To, čeho jste se nejvíc obávali, se násobí tisíckrát a nechává vás bez dechu mlátit hlavou do pekelného rytmu, který nejde zastavit.

Zvuk vás jako obrovská centrifuga zbavuje smyslu gravitace a smysl postrádá i všechno ostatní, čas jako by neexistoval. Do toho všeho vstupuje deviant, vetřelec z dimenze popu co se snaží narušit harmonii temnoty, John B, ale je stržen silou temné strany a spolu s bohy chaosu se oddává sonickým orgiím. Díváte se na dno zdánlivě nekonečné sklenice a uvědomujete si, že potřebujete další dávku léčebného roztoku. Doplněno, vaše biologické potřeby byly uspokojeny, přejděme tedy k léčbě elektrickým proudem. Z mlhy a kouře se jako chiméra vynořují Dylan a Robyn Chaos. Kdo četl Orwella, má šanci ho zažít na vlastní kůži. Vzduchem letí desítky kotoučů, omylem uvolněných z obřích cirkulárek, na kterých pekelná hovada řežou těla těch, co zkolabovali během léčby. Na poslední chvíli uhýbáte, abyste zjistili, že visíte na rezavých řetězech uprostřed neznámé pustiny. Kolem vás projel písečný červ. Jeho řev málem smetl lidi na parketu, kam jste se právě teleportovali. Všichni stojí s rukama nad hlavou a řvou o přídavek. Ještě!!! Ještě? Ještě ne! Byl to jen sen. Probouzíte se a v ruce máte samolepku, která mluví jasně: YOU NEED THERAPY!!! Vaše Therapy Session se koná 19.10. v Českých Budějovicích.

Šílenství jménem Therapy Sessions.

V roce 2003 se Dylan a Robyn Chaos rozhodli uspořádat v londýnském klubu Herbal večírek pro své přátele se stejně úchylnou oblibou v co nejrozlámanějších beatech s temným a drsným nádechem. Prostě měli pocit, že hlavní město Londýn si zaslouží prostor pro tvrdší a experimentálnější stránku drum´n´bassu, kde budou moci účinkovat talentovaní DJ´s a MC´s z celého světa. Nápad postupně nabíral větších a větších rozměrů, říše temnoty sílila, pohlcovala další a další města a zástupy nadšených party people, unavených povrchním drumandbassovým mainstreamem s radostí vítaly šedé eminence d´n´b: Dylana, Panaceu, Technical Itche, Counterstrike, Raidena a postupně se vynořující rytíře temnot Audia, Evol Intent, Current Value, The Sect, Limewaxe a další.



Lebka se zkříženými hnáty a heslo demented beats for disturbed minds obletěli Velkou Británii (Londýn, Bornmouth, Bristol), řadu evropských měst (Vídeň, Drážďany, Štětín, Sofie, Budapešť, Talinn), západní (San Francisco) i východní (Filadelfie, Raleigh) pobřeží USA. Therapy Sessions s atmosférou, která by se doslova dala krájet, proběhly také na Ukrajině (Kyjev) a v Rusku (St. Petěrburk, Moskva), v plánu je také Therapy Session turné po Austrálii a Novém Zélandu, USA a Asii. Bylo jen otázkou času, kdy Therapy Session zachvátí také Českou Republiku. Mohli jsme vám dodat klasický lineup, nářez od začátku do konce, ale rozhodli jsme se pro trochu experimentální složení, avšak nepředbíhejme.

Vaše Therapy Session se koná 19.10. v Českých Budějovicích.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
1st Therapy Session @ Czech Republic DVD Tiskové prohlášení k 1st Therapy Session – Czech Republic
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016