PARTYINFO

 

TECHNO MASTERS

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Showtek (nl), Agent, Space DJz (uk), Sven Wittekind (de), Ortin Cam (be), Jamal DJs

2nd stage - Dan Cooley, Crossryders, Real One, TinTin, Thomas Coastline
Info:
http://www.djagent.cz...
Popis:
vstup 250/329/399 czk
Line-up:
Metro main stage:

20:00 – 22:00 Jamal Djs
22:00 - 23:00 Agent
23:00 - 00:30 Ortin Cam
00:30 - 02:00 Showtek
02:00 - 04:00 Space Djz
04:00 - 06:00 Sven Wittekind

Numark/UDG second stage:

20:00 - 22:00 Real One
22:00 - 24:00 TinTin
00:00 - 02:00 Dan Cooley
02;00 - 04:00 Crossryders
04:00 - 06:00 Thomas Coastline
 
 
 
Techno Masters – Christmas edition, důležité informace Techno Masters bohatší o druhou stage Silvestr zbledne závistí, protože v Benešově bude na co koukat!
Showtek @ Techno Masters
Za dobré umělce a interprety mluví jejich reference. Showtek v roce 2006 a 2007 vystupovali jako headlineři na „World leading indoor event - Sensation Black“, což jasně vypovídá o jejich současné pozici na světové taneční scéně. Bratrská dvojice ze země tulipánů a města Eidhoven Wouter (1982) a Sjoerd (1984) se dostala na špičku po letech tvrdé práce. Jejich fantastická žívá vystoupení, našlapané sety a samozřejmě také množství vlastní produkce, čítající několik tanečních hitů, je řadí do „první ligy“ ve světě tvrdší taneční scény. Unikátním a poutavým zvukem, který v začátcích vypilovali na domácích akcích, je v současnosti okouzlen celý svět. Showtek momentálně předvádějí svoje umění ve všech koutech planety.
 
Je těžké určit naše jediné nejlepší hraní. Jezdíme hrát téměř po celé Evropě i jinam. Moc rádi vzpomínáme na naše nedávné hraní v Austrálii“.



Oba bratři se nakazili „tanečním virem“ ještě v útlém mládí. Protože pocházejí z hudební rodiny, velice brzy začali skládat vlastní hudbu. Po třech letech práce si Wouter a Sjoerd začali věřit, že jejich skladby už zní dostatečně profesionálně na to, aby vydali první desku. Zatímco Wouter vynikal ve hře na klávesové nástroje a měl širokou hudební fantazii, jeho bratr Sjoerd se více soustředil na kontakt s publikem a zlepšoval cit pro skladbu setů. Léta strávená ve vlastním studiu se vyplatila a jejich typický zvuk se rychle zlepšoval a vyvíjel. Práce dvojice Showtek ve studiu se stávala mnohem efektivnější.

Náš zvuk je poutavý, melodický i drsný. Někdy je dobré přemýšlet, ale ještě lepší je být spontánní a ztracený. Vždycky jsme měli odlišný pohled na muziku a naše hudba je jiná. Nicméně když slyšíte naší desku, je vám hned jasné, že jsou to prostě Showtek.

Po založení vlastního labelu „Dutch Masters Works“, vytvořili přirozené kvalitní zázemí pro tento specifický druh hudby. Ačkoliv nejdříve vydávali pouze na tomto labelu, zanedlouho přišla s nabídkami i další respektovaná vydavatelství. Wouter a Sjoerd vydávají především pod pseudonymem „Showtek“, ale používají také jiná jména. Pseudonym „Walt“ využívá Wouter pro styl, který je více do techna a tech-trance, ovšem s tvrdými beaty a špetkou experimentu. „Duro“ je vedlejší projekt charakterizovaný především dynamickými beaty a špinavým zvukem. „Southstylers“ je společný projekt Woutera a DJe Zanyho. Pod nicky „Headliner“ a „Dutch Masters“ vydávají náročnější a těžší hard style. Po mnoha úspěších na domácí půdě je dnes produkce Showtek licencována po celém světě.

Náš největší cíl v hudbě je přiblížit se co nejvíce vlastní představě dokonalosti. Zasáhnout lidi na celém světě naší hudbou. Ale tím nejdůležitějším cílem obecně pro nás stále zůstává neztratit vášeň a radost“.

Vidět a slyšet Showtek řádit na pódiu je zážitek, na který se nezapomíná. Ponoříte se do rytmů, necháte se unášet, užíváte si a je vám jedno, co se děje kolem vás. Showtek kromě roztáčení desek vystupují také jako live-act. Wouter a Sjoerd říkají, že není nic lepšího, než když vidí partypeople užívající si jejich vlastní muziku. Natřískaný parket plný smějících se tváří je pro ně největší odměna. Každá vlastní povedená show navíc oba bratry dále inspiruje a motivuje k další práci ve studiu.

Ve svých DJ setech hrajeme více než 80% vlastních desek. Není to proto, že se nám nelíbí produkce jiných lidí, ale strašně nás stimuluje hrát vlastní věci a cítit reakci od publika. Je to dar, mít možnost hrát pro lidi, kteří milují vaši hudbu

Připravil Austin Techno Powers
 
Ortin Cam: "Techno není mrtvé a lidé stále milují pořádně našlapaný sound." Line up prosincové Techno Masters doplní Jamal DJs Velké soutěže s Techno Masters - Christmas edition Ortin Cam - jeden z headlinerů prosincové Techno Masters Techno Masters spouštějí web a předprodej Techno Masters zná konečný line up Techno Masters jsou zpět v ještě lepší formě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Techno Masters – Zúčtování
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016