PARTYINFO

 

TECHNO MASTERS

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Showtek (nl), Agent, Space DJz (uk), Sven Wittekind (de), Ortin Cam (be), Jamal DJs

2nd stage - Dan Cooley, Crossryders, Real One, TinTin, Thomas Coastline
Info:
http://www.djagent.cz...
Popis:
vstup 250/329/399 czk
Line-up:
Metro main stage:

20:00 – 22:00 Jamal Djs
22:00 - 23:00 Agent
23:00 - 00:30 Ortin Cam
00:30 - 02:00 Showtek
02:00 - 04:00 Space Djz
04:00 - 06:00 Sven Wittekind

Numark/UDG second stage:

20:00 - 22:00 Real One
22:00 - 24:00 TinTin
00:00 - 02:00 Dan Cooley
02;00 - 04:00 Crossryders
04:00 - 06:00 Thomas Coastline
 
 
 
Techno Masters – Christmas edition, důležité informace Techno Masters bohatší o druhou stage
Silvestr zbledne závistí, protože v Benešově bude na co koukat!
Už delší dobu víme, že bude co poslouchat, vždyť na vánočním díle TM na hlavním pódiu vystoupí celkem devět DJů, z toho šest zahraničních. Line-up je tedy excelentní a ve srovnání s podobnými akcemi máme nejlepší poměr “výkon/cena”. Bude se ale na co dívat? Tato tisková zpráva slouží především pro ty, kteří chtějí vědět, jak to bude v KC Karlov na vánoce vypadat. Od minulých TM jsme připravili hned několik vylepšení a novinek. Tady jsou:
 
Vizuální show: To co je na akcích našeho typu běžné, tedy promítání obrazu z projektorů na plátna, je fajn a adekvátní akcím této velikosti. Ale i v tomto ohledu se dá jít dál. My jsme na tuto příležitost objednali úplně novou LED stěnu o rozměrech 8x3 metru, která bude umístěna na speciální rampě za DJem. Objednali bychom i větší, ale ta už se na pódium v KC Karlov nevejde. O naší světovosti svědčí mimo jiné i fakt, že tato stěna bude přivezena až ze Zličína. Plazmové obrazovky před DJ pracovištěm jsou na našich akcích již samozřejmostí. O obsah se bude starat náš obětavý kamarád Tomáš aka Identy, který se o VJ show stará např. na všech Pigfestech.

Laser:
Opět novinka. 5kW plnobarevná laserová show, kterou jsme pro návštěvníky Techno Masters objednali, bude zaručeně skvělým zážitkem. Toto “monstrum” do Benešova doputuje až z Černého mostu v Praze, takže i v tomto směru jsme internacionální. Aby se do Benešova tento nadměrný náklad vůbec dal dopravit, museli jsme najmout přepravní plošinu, která vozí parní turbíny. Přeprava se uskuteční v noci z 26.12. na 27.12. a bude probíhat za asistence Policie ČR, našich dobrovolníků, osvědčené bezpečnostní agentury Group 4 a psa Tlapky, který byl pro tuto činnost speciálně vycvičen.

Světelná show: Nezůstáváme pozadu a na četné dotazy posilujeme i tuto stránku vizuální show. Celkem 16 plnobarevných otočných hlav je pro prostor v KC Karlov maximum, se kterým se dá pracovat. Samozřejmostí jsou silné stroboskopy, pára dovezená až ze Šumavských hvozdů, blindery, led stroboskopy a mlha tak hustá, že by se dala krájet, možná ještě hustější...

Zvuk:
Jde nám o stále se zvyšující kvalitu a víme, že zvuk je naprosto zásadní. Pro tento speciální díl nešetříme a rozhodli jsme se zajistit to nejlepší, co na světe v tomto ohledu vůbec je. Tím je zvuk značky L-Acoustic a do KC Karlov necháme navézt 40kW tohoto brilantního soundsystému. Tím bezpochyby uspokojíme i ty nejnáročnější zvukové mágy z řad našich návštěvníků.

Dekorace: Pro první díl Techno Masters jsme nechali vyrobit speciální dekorace. Totéž chystáme i pro vánoční veselici s mistry techna. Nechte se překvapit, ale půjde o dekorace založené na mnohobarevnosti. Každý z návštěvníků si v nich jistě najde to, co bude právě chtít a potřebovat pro správnou atmosféru.

Bary: K dispozici bude celkem 8 barů a jeden Havana Club koktejlový bar, které snad uspokojí všechny z vás. Tento počet je maximální, který lze do prostor KC Karlov umístit. Stížnosti jsou tedy dopředu vyloučené.

Shopy: Growshop (kuřácké potřeby), Nula 2 (vinylové desky a cédéčka), Lightman (svítící párty předměty), B2H (oblečení a doplňky), Piercing

Ať už si říkáte po přečtení této tiskové zprávy cokoliv, my se snažíme o přípravu co možná nejkvalitnějšího zážitku pro všechny naše návštěvníky. Moc si jich vážíme a těšíme se na ně!

www.technomasters.cz

Připravil Austin Techno Powers
 
Showtek @ Techno Masters Ortin Cam: "Techno není mrtvé a lidé stále milují pořádně našlapaný sound." Line up prosincové Techno Masters doplní Jamal DJs Velké soutěže s Techno Masters - Christmas edition Ortin Cam - jeden z headlinerů prosincové Techno Masters Techno Masters spouštějí web a předprodej Techno Masters zná konečný line up Techno Masters jsou zpět v ještě lepší formě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Techno Masters – Zúčtování
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016