PARTYINFO

 

TECHNO MASTERS

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Showtek (nl), Agent, Space DJz (uk), Sven Wittekind (de), Ortin Cam (be), Jamal DJs

2nd stage - Dan Cooley, Crossryders, Real One, TinTin, Thomas Coastline
Info:
http://www.djagent.cz...
Popis:
vstup 250/329/399 czk
Line-up:
Metro main stage:

20:00 – 22:00 Jamal Djs
22:00 - 23:00 Agent
23:00 - 00:30 Ortin Cam
00:30 - 02:00 Showtek
02:00 - 04:00 Space Djz
04:00 - 06:00 Sven Wittekind

Numark/UDG second stage:

20:00 - 22:00 Real One
22:00 - 24:00 TinTin
00:00 - 02:00 Dan Cooley
02;00 - 04:00 Crossryders
04:00 - 06:00 Thomas Coastline
 
 
 
Techno Masters – Christmas edition, důležité informace
Techno Masters bohatší o druhou stage
To o čem se spekulovalo již delší dobu je teď potvrzené. Na Techno Masters 28.prosince v KC karlov v Benešově u Prahy bude k dispozici všem návštěvníkům i druhá hudební stage, která bude umístěna v staro-nově otevřeném klubu Červený drak. Produkce druhé stage, která dostala název Numark/UDG stage se ponese v duchu house, elektro, tech-house a progresive. Pozvání přijali Dan Cooley (Roxy, Rádio 1), Crossriders (AVA recordings), Thomas Coastline, Tin Tin a Real Sound všichni z Geckosound.
 
Na druhou stage se dostanete vchodem, který je umístěn na pravé straně pódia na hlavní stage. Sestoupíte o parto níž  kde je umístěn útulný klubík. Věříme, že jsme tímto počinem udělali radost nejenom těm, kteří si o druhou stage psali ale i všem ostatním.    



Dan Cooley - vlastním jménem Dan Walterstein, dlouholetý dj a moderátor pražského Radia 1. V současné době resident dvou pražských klubových nocí: One Night! v Roxy a Colorful House v Chateau L´Enfer Rouge.
www.myspace.com/djdancooley

Crossryders – V roce 2006 pohřbili Crash DJ Team. Singl „In Tears“ vydaný na lebelu Geckosound bodoval v něklika hitparádách. Poté opustili tranceové vlny a dali se na tvorbu progresivnějších melodií. Výsledkem je smlouva s britským labelem AVA recordings.
www.myspace.com/crossryders

Real One – již několik let věrný tribal-houseovému soundu, strikně mixující pouze z 12“. www.myspace.com/realonedj

TinTin – Zakladatel labelu Geckousound, promotér. (řezník, kupec a sedlák v jedné osobě) Své sety komponuje v progresivním stylu s důrazem na vytvoření příběhu.
www.myspace.com/tintindj

Thomas Coastline – Nenápadná postava s velkým talentem. Vedle spolupráce s Crosryders skládá vlastní skladby,věnuje se remixům a v Benešově poprvé zahraje Live.. www.myspace.com/thomascoastline

www.technomasters.cz
 
Silvestr zbledne závistí, protože v Benešově bude na co koukat! Showtek @ Techno Masters Ortin Cam: "Techno není mrtvé a lidé stále milují pořádně našlapaný sound." Line up prosincové Techno Masters doplní Jamal DJs Velké soutěže s Techno Masters - Christmas edition Ortin Cam - jeden z headlinerů prosincové Techno Masters Techno Masters spouštějí web a předprodej Techno Masters zná konečný line up Techno Masters jsou zpět v ještě lepší formě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Techno Masters – Zúčtování
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016