PARTYINFO

 

TECHNO MASTERS

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Showtek (nl), Agent, Space DJz (uk), Sven Wittekind (de), Ortin Cam (be), Jamal DJs

2nd stage - Dan Cooley, Crossryders, Real One, TinTin, Thomas Coastline
Info:
http://www.djagent.cz...
Popis:
vstup 250/329/399 czk
Line-up:
Metro main stage:

20:00 – 22:00 Jamal Djs
22:00 - 23:00 Agent
23:00 - 00:30 Ortin Cam
00:30 - 02:00 Showtek
02:00 - 04:00 Space Djz
04:00 - 06:00 Sven Wittekind

Numark/UDG second stage:

20:00 - 22:00 Real One
22:00 - 24:00 TinTin
00:00 - 02:00 Dan Cooley
02;00 - 04:00 Crossryders
04:00 - 06:00 Thomas Coastline
 
 
 
Techno Masters – Christmas edition, důležité informace
Již za několik málo dní se otevřou brány KC Karlov a začne druhý díl Techno Masters, která přináší nabušený lineup se šesti zahraničními top umělci. Techno Masters bude velkolepou premiérou Hard Stylu v Česku, ale na své si přijdou především všichni vyznavači kvalitního techna. Zde jsou poslední důležité informace, které byste měli vědět.
 
Adresa: KC Karlov, Na Karlově 2064, Benešov u Prahy

Start: 20:00 hod, End: 6:00hod

Vstupenky: Pokud ještě namáte zakoupeny vstupenky máte poslední možnost tak učinit za předprodejní cenu 329,-Kč včetně všech poplatků do 28.12. dle otevíracích hodin daného předprodejního místa sítě Ticketportal kdekoliv v ČR, v Praze v Musiclandu nebo přímo v KC Karlov v kulečníkové herně na baru. Na místě bude cena vstupenky 399,-Kč.

POZOR!
Vchod na  druhou stage, která bude umístěna v klubu Červený drak, je vstupem na levé (z pohledu návštěvníka) straně hlavní Metro stage. Sestoupíte o patro níž a můžete se začít vlnit v rytmu house music, eklectra a progeressive.

Vizuální show: O tu se bude starat náš kamarád VJ Identy, který své umění předvádí např. na našich Pigfestech. Show bude předášena na 4 plazmové obrazovky a především na obří LED stěnu o rozměrech 8 x 3 metry. Tato LED stěna zcela vyplním prostor pódia KC Karlov za DJským pracovištěm a bude to skutečně impozantní podívaná.

Sound systém: L acoustic je nejlepší sound systém na světě a na techno párty bude použit v této sestavě vůbec poprvé. Těšte se na dynamickou a maximálně čisou reprodukci vaší oblíbené hudby.

Obchůdky: Daho s Ginger osobně budou na Techno Masters prodávat nejžhavější současné pecky všech tanečních stylů ve svém stánku Nula 2. Připraven bude i „Ríša“ majitel a kalič v jedné osobě známého Lightman shopu se svítícími párty předměty. Stánek H2B s párty oblečením pro mladé vám nabídne „něco“ na sebe a Growshop zase vypomůže dojdou-li vám papírky nebo ztratíte-li svou oblíbenou fajku. Pro nejodvážnější bude připraven stánek s prsteny a předměty pro piercing a vy si budete moci „vpravit železo“ do jazyka nebo nosu přímo na párty.

Techno Masters to je nová tradice, která bude pokračovat i v roce 2008. Nechte se překvapit vývojem a směřováním, ale slibuju, že budete v novém roce překvapeni. Chystám hodně změn a nového ať už jde o Techno Masters nebo o mé další dítě, festival Svojšice. Přeji vám krásné svátky a mnoho úspěchů v novém roce 2008.

Srdečně Vás Agent
   
www.technomasters.cz
 
Techno Masters bohatší o druhou stage Silvestr zbledne závistí, protože v Benešově bude na co koukat! Showtek @ Techno Masters Ortin Cam: "Techno není mrtvé a lidé stále milují pořádně našlapaný sound." Line up prosincové Techno Masters doplní Jamal DJs Velké soutěže s Techno Masters - Christmas edition Ortin Cam - jeden z headlinerů prosincové Techno Masters Techno Masters spouštějí web a předprodej Techno Masters zná konečný line up Techno Masters jsou zpět v ještě lepší formě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Techno Masters – Zúčtování
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016