PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

Datum konání:
10.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pete Doyle (uk), Macio, Diome
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
 
 
SoundCream - nová klubovka v Mecce
Měli jste někdy pocit, že hudba, kterou posloucháte, je neodolatelná tak jako pohár plný našlehané smetany, který mate chuť celý vylízat až do dna? Pojďte spolu s námi pečlivě slízat tu nejsladší houseovou smetanu na nové rezidentní noci DJe Macia – SoundCream.
 
Kvality, talent a odhodlání tohoto mladého DJe jsou tak nepřehlédnutelné, že jsme se rozhodli udělit mu vlastní večer, na kterém by se mohl dál rozvíjet. Na tuto novou rezidentní noc jsme pozvali skutečnou ikonu britské taneční scény – DJ PETE DOYLE ( Defected / UK ). Tento rezident věhlasného Café Mambo na Ibize, majitel Solid Soul Productions, vynikající DJ a producent, se nejvíce proslavil svou prací pro snad nejznámější houseový label světa – Defected Recordings. Kromě pravidelného vystupování na Ibize, ho můžete slyšet na obrovských mejdanech pro více než 20.000 lidí na Miami Beach, soukromých parties pro přední módní tvůrce jako je Calvin Klein a v klubech více než třiceti zemí celého světa. Pete pravidelně vystupuje se světovou DJskou elitou jako je Erick Morillo, Sasha, Armand van Helden, Roger Sanchez či Dimitri From Paris. Jeho tracky a remixy vycházejí na nejrespektovanějších houseových labelech jako Defected, Hed Kandi, Virgin Records či Positiva, proto si založil své vlastní vydavatelství Solid Soul. Kdo by neznal Petův super hit „Easy Lover“? Jsme rádi, že si Pete konečně našel čas ve svém nabitém diáři konečně i pro Českou republiku.

Oba DJové, Pete i Macio, nemají rádi škatulkování, proto jsou jejich sety tak energické a plné vzrušujících překvapení. Jako support se představí skvělý plzeňský DJ Diome. Přijďte si vychutnat tento lahodně krémový věčírek..

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty SoundCream v klubu Mecca od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016