PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
07.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Spirit Catcher (be), Loutka, Cubik (roxy booking) & Marwin Shamma (marwinshamma.com)

2nd stage - Machine Funck
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
 
Spirit Catcher již tento pátek v Roxy
Belgické duo Spirit Catcher hlásí návrat do Roxy! Zajisté máte v paměti jejich skvělý set k 15.narozeninám klubu Roxy. Dvojice Thomas Sohet a Jean Vanessa se nenechala dlouho přemlouvat a přijali naše pozvání hned na prosincové vystoupení, kde si opět vystřihnou semi-live set! Na své si tedy přijdou opravdoví fajnšmekři. Zajímavé postřehy a pikantnosti nám pánové prozradili ve velmi zajímavém rozhovoru ještě k narozeninovému vystoupení, který si můžete přečíst zde.
 
Během roku si připsali na své konto výborný počin, který by asi za normální okolností vrátil odpadlíky do hry – v jejich případě spíš nepustil do hry nikoho dalšího. Toto geniální album s názvem Night Vision sklidilo na scéně velmi pozitivní ohlasy. Podrobnější recenze k prostudování zde.



Vedle hlavních hostů nebude chybět rezident Loutka (djloutka.com / roxy booking) společně s dalšími, kterými budou Cubik (roxy booking) & Marwin Shamma (marwinshamma.com) V chilloutu zahraje Machine Funck. Součástí budou samozřejmě dekorace, plazma projekce a speciálně uzpůsobený světelný park. Vstup na páteční mejdan je do 23:00 za 150,-, později za 200,-. Začátek klasicky ve 22:00 hodin.

Více informací najdete na:
www.spiritcatcher.be/index_content.html

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Human Traffix v klubu Roxy od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016