PARTYINFO

 

TATA BOJS - TURNÉ

Datum konání:
08.12.2007 - sobota
Místo konání:
Live:
Tata Bojs
 
 
Turné skupiny Tata Bojs k novému albu „Kluci kde ste?“ vyvrcholí 8. 12. v hale BC Sparta Praha
Konečně je to tady! TATA BOJS se po uvedení nového alba Kluci kde ste? na jaře letošního roku vydávají na koncertní šňůru. A delší přípravy se vyplatily. V Praze a Brně se můžeme těšit na speciální show, která nemá obdoby ani u této kapely, která dlouhodobě podává ty nejlepší koncertní výkony v Čechách a na Moravě. Co nás čeká? Prostě Barevná hudba TATA BOJS!
 
Turné vyvrcholí 8. prosince v 19.00 ve sportovní hale BC Sparta Praha. Po dlouhé době se můžeme těšit  na výpravný koncert s novou scénou, na kterém  zazní skladby z nového alba i písně z blízké a vzdálené historie kapely v nových aranžmá. Zážitkem bude pulsující scéna podle návrhu Milana Caise, kterou uvidíte v této podobě pouze na pražském koncertu. Scéně dominují šest metrů vysoké LED obrazovky uspořádané v pruzích, které však nefungují jen jako projekční plátno pro abstraktní projekce, ale také jako umělecký artefakt umožňující „lynchovské  průhledy do červeného pokoje“. Projekce bezprostředně reaguje na hudbu a celá scéna tak funguje jako jeden živý organizmus. Barevná hudba TATA BOJS odkazuje na osmdesátá léta, ale posouvá je do současnosti! Kapela  drží už tři roky po sobě ocenění ALMA za nejlepší koncertní výkony na domácích pódiích. Pražským koncertem má už dopředu zaděláno na další nominaci.


 
Speciálním hostem pražského koncertu budou Please The Trees, hudební tvar na tuzemské scéně zcela výjimečný, v němž nachází společnou řeč tři čtvrtiny ambientně-kytarových snivců Some Other Place a charismatický solitér Václav Havelka ze selFbrush a lídr nadějných táborských mladíků Ladies Swim, klávesista Dan. Ponořte se do pozoruhodného světa jejich emotivního slow-coreového písničkářství.

A protože chtějí TATA BOJS rok 2008 více méně zasvětit avizované akustičtější spolupráci s korejsko-americkým tělesem Ahn Trio, bude to na delší dobu poslední možnost vidět "kapelu lokálního významu dokazovat, že není malých rock´n´rolí" :))

Data celého turné Kluci Kde ste?
24.11. KD Králiky
04.12. Hala Vodová Brno - BAREVNÁ HUDBA TATABOJS
05.12. U Klub Olomouc
07.12. DK Strakonice
08.12. Sportovní hala BC Sparta Praha  - BAREVNÁ HUDBA TATABOJS
12.12. Fabric,Ostrava
13.12. DK Vltava České Budějovice
14.12. klub Čechovka Havlíčkův Brod
15.12. Lidový Dům Karlovy Vary
 
více na www.tatabojs.cz 
 

Reporty

 
Report z pražské zastávky turné Tata Bojs od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016