PARTYINFO

 

LOLLYPOP IN DA PRISON

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Lumiere, Asad Rizvi (reverberations, uk)
Popis:
start 22:00, vstup kluci do 23:00 zdarma
 
 
Asad Rizvi hostem pátečního Lollypopu
Je tu první Lollypop Gay Friendly night v klubu Radost FX. Od ledna opět na svém místě, tedy každý druhý pátek v měsíci pod taktovkou residentů djů Lumiera a Viléma. Tentokrát bude tématem party vězení. Nějaká ta pouta, trika s pruhy dolů, to vše si můžete opatřit a dorazit se pobavit.
 
Sexy tanečníky zavřeme pro tento večer do klecí. Lady Crystal si připravila vystoupení, které nechtěla odtajnit a zůstane tedy, až do samotné realizace zahaleno rouškou tajemství. Hlavním bodem programu bude tentokrát djské vystoupení DJe a producenta ASADA RIZVIHO. Asad patří již více, než 10 let k tomu nejlepšímu, co světová houseová scéna nabízí. Nejen jako dj, ale i jako producent a majitel labelu Reverberations. V Čechách se tento sympaťák těší obrovské popularitě a dnes již tu má i mnoho přátel. Je častým hostem gay parties pořádaných po celém světě a jeho perfektní hudební mix ho k tomu přímo předurčuje.

Těšte se na skvělý zážitek. Protančíte celou noc !Pomalu se také začněte připravovat na únorové vydání Lollypopu, kde společně oslavíme již 6.výročí této skvělé party. Chystá se obrovský karneval! Nezmeškejte!!!
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Lollypop In Da Prison od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016