PARTYINFO

 

TRAMIX

Datum konání:
08.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - tramvaj
DJs:
Dan Cooley, Madman
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, Náměstí míru, vstup tramvaj + klub 290 czk, aftreparty start 00:30 - Club Perfect, Soukenická ul, P1
Line-up:
Tramvaj:

22:00 - 00:30 Dan Cooley , Madman

Perfect club:

23:30 - 01:00 Yasha
01:00 - 02:30 Kaik
02:30 - 04:30 Pete Walk
04:30 - ??:?? Dan Cooley
 
 
Frisco TRAMix vyjíždí již tento pátek
Od posledního TRAMixu neuplynul ani měsíc, ale pro velký zájem vyjíždí v pátek 8.února na party jízdu v ulicích Prahy další TRAMix party. Opět se pojede v plné síle a hudební produkci tentokrát úlpně poprvé v historii mejdanu v tramvaji obstará svým setem dj Dan Cooley, kterého můžete dobře znát například z Radia 1, z parties v Roxy nebo z Colorful House music v Chateau L’enfer Rouge, kde se pravidelně představuje s kolegou Madmanem. Právě Madman připraví do tramvaje druhý set, jak už je to u něj jako residenta TRAMixu zvykem..
 
Na palubě bude jako vždy v pohotovosti naše barmanská posádka, která vám bude na dvou barech servírovat vychlazené Frisco, Red Bull křídla a další vybrané alko i nealko nápoje. Půl hodiny po půlnoci vás po divoké jízdě a několika zastávkách vyklopíme přímo u klubu Perfect v Soukenické ulici na Praze 1, kde bude únorový TRAMix pokračovat až do rána. Za gramofony se vystřídá celá řada  známých djs (line up bude překvapením v rámci jedné oslavy) a kromě spousty dobré hudby a píti budou v klubu k dispozici čerstvé dobroty od “Kluků v akci“ aneb Perfect cateringu.



Vstupenky za cenu 290Kč + poplatky ( Platí na TRAMix a afterparty v klubu Perfect ) pořídíte v předprodeji Ticketstream - www.ticketstream.cz nebo na mailu michal@tramix.cz.

Info: www.tramix.cz, www.myspace.com/tramix , cs.wikipedia.org/wiki/TRAMix

Chceš vyhrát dvě exklusivní vstupenky na TRAMix a do klubu Perfect?

Zkus vymyslet nějaký cool slogan na party v tramvaji a pošli ho na email produkce@tramix.cz. Autor nejlepšího sloganu od nás dostane 2 vstupenky a 4x drink Frisco.

ÚNOROVÝ FRISCO TRAMix STARTUJE 8.2.2008 VE 22:00 Z NÁMĚSTÍ MÍRU !


 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z TRAMIXu od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016