PARTYINFO

 

MIND

Datum konání:
10.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Alex M.O.R.P.H. (www.alexmorph.com) Vs. Woody van Eyden (www.woodyvaneyden.com), Rewalkers (www.rewalkers.com), Matamar (www.matamar.com)

2nd stage - Efendy (www.djefendy.com), Marcus Cooper (www.djmarcuscooper.com), Lunar Blaze (www.lunarblaze.eu)
Info:
http://www.mind.cz
Popis:
vstup předprodej 200 czk, na místě do 23:00 250 czk, poté 300 czk
Line-up:
22:00 – 00:00 Matamar
00:00 – 00:00 Start Laser Show, Light Show a Dance Girls
00:00 – 04:00 Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden
04:00 – 06:00 Rewalkers

Retro Cocktail Bar:

21:00 – 23:00 Marcus Cooper
23:00 – 01:00 Efendy
01:00 – 03:00 Lunar Blaze
03:00 – 05:00 Ping Pong All
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Rozhovor s headlinery a poslední informace a k party Mind v Retro Music Hall Využijte výhod předprodejů na sobotní trance party Mind v Retro Music Hall Stahujte B2B set od dvojky Alex Morph & Woody Van Eyden, kteří vystoupí na sobotní party Mind Monstrózní Laser Show na party Mind v Retro Music Hall
Mind představuje českému publiku dalšího headlinera: Woody Van Eyden
Biografie této osobnosti je skutečnou lahůdkou. No posuďte sami, kolik se vám vybaví na světové scéně djů, kteří odstartovali svoji kariéru již v 70tých letech? Moc jich asi nebude. Woody od té doby samozřejmě i náležitě vyzrál a dnes je tedy nejen djem ale i producentem i remixérem. Na dalším díle trance party Mind 10.5. v pražském Retro Music Hall navíc vystoupí v Back 2 Back setu se svým kolegou Alexem M.O.R.P.H.em.
 


Za hudebního veterána, ovšem rozhodně ne ještě vysloužilého, bychom mohli označit producenta a DJe, jehož jméno se do historie DJingu zapsalo už v 70.letech minulého století. Řeč je o Woody van Eydenovi, rodákovi z nizozemského Weertu, který vytěžil z hudebního talentu po rodičích maximum a už v patnácti letech dostával zpoza mixpultu do varu návštěvníky místních diskoték. V této činnosti vynikal dokonce natolik, že posbíral několik prestižních cen ze soutěží, ve kterých předčil i mnohé starší DJe. Ačkoliv tento koníček zabral pochopitelně spoustu času, stihl Woody úspěšně vystudovat obor marketing, který se mu později ještě velmi hodil.

Woody dobře věděl, že k úspěšnému vývoji kariéry a nasbírání cenných zkušeností bude muset prodat své umění nejen v okolních klubech, ale v celém hudebním světě. Proto si v jedenadvaceti letech sbalil kufry a směle vycestoval na Ibizu, dalších pár měsíců si pobyl i v Belgii a Británii. Úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat, avšak nejbouřlivějších ovací se dočkal až v Německu, kde se nakonec rozhodl natrvalo usadit. Woody si před sebe postavil nemalé cíle a kromě rezidentury v několika klubech začal uvažovat i o své vlastní bookingové agentuře. Jakožto expert přes marketing i hudbu měl nejlepší předpoklady pro to, aby si tyto sny vyplnil a již zanedlouho se tak skutečně stalo. Roku 1994 se stal party manažerem v legendárním klubu Riu Palace na Mallorce a pochopitelně si zde při každé příležitosti i sám zahrál.

Logickým vyústěním van Eydenovy kariéry bylo i pomrkávání po producentské tvorbě, vždyť který DJ by si rád nezahrál vlastní track před nadšeným davem? Zlomovým bodem bylo seznámení s André Tannebergerem, dobře známým jako ATB, z čehož vzešla veleúspěšná spolupráce a dobré přátelství. Woody se výrazně podílel na raketovém vzestupu Andrého hitu Killer a společně se vrhli i do charitativního projektu United Deejays, jenž přispěchal se skladbou Too Much Rain, věnovanou středoamerickým oblastem postiženým hurikánem Mitch. Spolupráce s Andrém byla korunována založením nového labelu Clubbgroove Records, který přilákal i Rank 1, či Alexe M.O.R.P.H.a.



Když v roce 2003 label zanikl, nastal ten správný čas postoupit zase o kus dál, a tak se Woody vypravil vlastní cestou. S novým labelem Fenology Records se chystal ještě výrazněji dobýt trancový svět. I tento záměr se vydařil, neboť první singl Unfinished Symphony začal hned trhat taneční žebříčky a nový kolega Alex M.O.R.P.H. se svými releasy také nezůstával pozadu. Podobný vkus a styl hraní přivedl oba pány k myšlence vystupování back2back a že to nebyl nápad vůbec marný, dokazuje jejich neustále nabitý kalendář a nepolevující zájem promotérů z celého světa. Mnoho talentů by Woody van Eydenovi jistě mohlo takto úspěšnou kariéru závidět, ale při troše štěstí, talentu a silné cílevědomosti to podle něj není problém, neboť jak on sám říká: „Nechci celý život snít, chci všechny sny skutečně prožít!

Oficiální web akce je www.mind.cz. Najdete na něm vždy ty nejaktuálnější informace ale také informace z minulého dílu od rozhovorů s dji, fotek a reportů až po záznamy setů ke stažení.

Využijte předprodeje vstupenek za výhodnou cenu 200 kč včetně poplatků. Cena na místě bude do 23:00 za 250 kč a poté 300 kč. Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v síti Ticket Stream, cestovních kancelářích Čedok a Firo Tour, knihkupectvích Kanzelsberger a pokladně Retro Music Hall.

Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1, www.studio54.cz.

Thonyk & Jája
info@thonyk.com & jaja@depo9.cz
 
Mind představuje českému publiku prvního z headlinerů: DJ Alex M.O.R.P.H. Alex M.O.R.P.H. b2b Woody Van Eyden na další trance klubovce Mind

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Mind v Retru od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016