PARTYINFO

 

STEAM

Datum konání:
21.03.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Bryan Cox (myspace.com/djbryancox, usa), Loutka (www.djloutka.com), Pete Walk (steam resident, www.petewalk.com), Texx (www.lookbetternaked.cz)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:
22:00 – 00:00 Texx
00:00 – 03:00 Pete Walk
03:00 – 05:00 Loutka
05:00 – 06:00 Ping Pong všech co vydrží :-)


 
 
Bryan Cox bohužel na party Steam nevystoupí Poslední informace k dnešnímu mejdanu Steam v Retro Music Hall Americký DJ Bryan Cox tento pátek na house mejdanu Steam v Retro Music Hall
Energy house mejdan Steam opět v Retro Music Hall
V letošní první jarní den v pátek 21.3. se uskuteční další díl již 6 let velmi úspěšně fungující party Steam. Kdo by ji neznal, tak jde o velmi rozjetý mejdan založený na energy house music a speciálních setech účinkujících DJs v tomto stylu a k tomu obrovské koncentraci známých party people. Lednový díl odstartoval novou éru v novém a konečně českém klubu Retro Music Hall s českými cenami a pro české klubery a přitom za účasti světových jmen. Ani nyní tomu nebude jinak. Navíc je pro vás přichystáno překvapení v podobě vstupu…
 
Jako headliner noci vystoupí americký remixér, producent a dj Bryan Cox, který vás na tomto mejdanu rozhodně šetřit nebude! Jeho sety přímo srší energií a to jaké hity například remixoval zase kvalitou výběru tracků. Víc informací můžete vidět a slyšet na jeho webu www.myspace.com/djbryancox. Bryana dále doplní rezident Steamu a mejdanový král dj Pete Walk, o začátek se postará dj Texx, no a o závěr pak česká legenda dj Loutka.



Celý večer bude speciálně vyladěn do jarního tónu. Svěží krásné tanečnice v jarních oblečcích, jarní videoprojekce, light show v barvách jara a k tomu barevný laser!

Jdeme kalit! Jak jinak vás stručně pozvat na tento rozjetý mejdan..?!

Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1,  www.studio54.cz.

Thonyk & Jája
info@thonyk.com & jaja@depo9.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Steamu od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016