PARTYINFO

 

DECADANCE

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Kolbenka
DJs:
Quintin (nl), Mike (be), Andi Mik (a), Loutka + vokál Charlie One (Ohm Square), Dan Cooley + percussion, Lumiere, Souky, Slavo, Sound Tropez
Popis:
start 21:00, vstup 350/450/550 czk, Live VJ mix - Dílna film, Decadance hot dancers, mnoho překvapivých performancí, Ke každé vstupence atraktivní dárky od našich partnerů v hodnotě 500 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace před sobotní akcí Decadance DJ Quintin: "Štěstí, sex, vřelost a energie - to jsou klíčová slova pro můj set"
Decadance - největší gay frienly event ve střední Evropě
Decadance team pro Vás společně s obchodem anglických klubových hadříků Drezzing Store připravil zajímavou novinku. Dnes byla zahájena akce tanči v Cyberdog. Ten, kdo si počínaje pondělím 26.5. až do dne konání Decadance, tj. do 14.6.2008 zakoupí v obchodě Drezzing Store, Týnská ulička 10, Praha 1, tričko nebo jiné oblečení značky Cyberdog v hodnotě nad 1200 Kč, jako bonus zdarma získá vstupenku na naší party. Nepromeškejte tuto skvělou příležitost obohatit svůj šatník o unikátní klubový kousek. Vyzkoušet ho můžete již brzy na opravdu hodně rozjetém 12 hodinovém večírku, jaký Praha ochutná vůbec poprvé. Více informací na www.decadance.cz.
 


Vstup je pouze pro osoby nad 18 let. Předprodej Ticketstream - 350,- Kč + poplatek do 31.5. , 450,- Kč + poplatek do 13.6 590,- Kč na místě Ke každé vstupence atraktivní dárky od našich partnerů v hodnotě 500,- Kč.

Official afterparty: Club Friends + Sauna Babylonia
 
Decadance - novinky Decadance - největší gay friendly event ve střední Evropě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Decadance od Jukiho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016