PARTYINFO

 

DECADANCE

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Kolbenka
DJs:
Quintin (nl), Mike (be), Andi Mik (a), Loutka + vokál Charlie One (Ohm Square), Dan Cooley + percussion, Lumiere, Souky, Slavo, Sound Tropez
Popis:
start 21:00, vstup 350/450/550 czk, Live VJ mix - Dílna film, Decadance hot dancers, mnoho překvapivých performancí, Ke každé vstupence atraktivní dárky od našich partnerů v hodnotě 500 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace před sobotní akcí Decadance
DJ Quintin: "Štěstí, sex, vřelost a energie - to jsou klíčová slova pro můj set"
Přinášíme vám rozhovor s DJem Quintinem k Decadance party, která proběhne 14.6.2008 v Tovární hale Kolbenova. Více informací najdete na www.decadance.cz.
 
Byl jsi překvapený nabídkou, abys hrál na Decadance?

Byl jsem překvapený, ale moc se těším. Takováto party je originál a nikdy jsem v 4esku na podobné akci nehrál. Vím ale jistě, že gay lidi vědí, jak dobře pařit a toto v kombinaci s party people, kteří nemají problém jít na gay friendly akci, bude naprosto skvělá kombinace a vzejde z toho úžasný večer. Moc se těším.

Co od akce takového typu očekáváš?

Čekám, že tam dorazí samí šťastní a odvázaní lidé, kteří se na party budou cítit jako doma a akci si naplno užijí.

Můžeš prozradit, jaký styl hudby od Tebe můžou návštěvníci očekávat a budeš nějak specielně upravovat svůj styl kvůli této specifické skupině party people?

Pro tuto akci budu mít určitě připravený speciální set. Jsem velmi rád, že můžu hrát dvouhodinový set, takže můžu skutečně vytvořit rozmanitý set s několika vrcholy. Během téhle noci nebudu hrát jen trance, což jsou lidé zvykli ode mne slýchat, ale kombinaci electrouhouse a technotrancových vlivů. Štěstí, sex, vřelost a energie – to jsou klíčová slova pro tento set!

Bude pro tebe vystoupení před gay publikem něčím novým?

Není to pro mne nové publikum, ale rozhodně nehraji na gay akcích pravidelně každý měsíc. Je to pro mě výzva a věřím, že jí proměním v úspěch.

Cítíš nějaké znatelné rozdíly ve vnímání hudby mezi gay a ostatním publikem?

Skoro to vypadá, že gayové mají v sobě víc lásky, štěstí a rozpustilosti. Obzvlášť při akcích převážně zaměřených na gay, jako je tato. Toto všechno dohromady z toho dělá publikum, které přivedu do varu pouze v případě, že použiji ta správná tlačítka.

Co si vybavíš, když si vzpomeneš na Tvé první vystoupení před českým publikem během turné s Tiestem v T-mobile aréně?

To je něco, co si v sobě ponesu po zbytek života. Tahle otázka padne v každém interwiew. Moje vystoupení v T-mobile aréně bylo pro mě průlomovým okamžikem v Česku. A samozřejmě to pro mne byl úžasný pocit přivést všechny do varu během mého setu. 14000 lidí šílících na tvou hudbu … to je něco fenomenálního. Češi jsou tak plní energie, že se vždycky strašně těším zpátky. Vždycky se rád podívám na videa z této akce, tak pokud má někdo nějaké další, tak ho chci mít taky.

Hrál si zde na několika vystoupeních. Které z nich ti nejvíce ze všech utkvělo v paměti?

V Česku jsem hrál na mnoha různých skvělých akcích, vždycky jsem si je užil a pokaždé se sem těším na další. Ale největší rozhodně byl Tiesto CEE party v T-mobile aréně, což byl pocit, který nejde popsat. Ohromný dav, výborný soundsystém, skvělá scéna… Jsem si jistý, že i Decadance bude nocí k zapamatování!

Těším se! Quintin


Více informací na: www.decadance.cz

Vstup je pouze pro osoby nad 18 let. Předprodej Ticketstream - 450,- Kč + poplatek do 13.6. , 590,- Kč na místě official afterparty: Club Friends + Sauna Babylonia
 
Decadance - největší gay frienly event ve střední Evropě Decadance - novinky Decadance - největší gay friendly event ve střední Evropě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Decadance od Jukiho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016