PARTYINFO

 

INDOOR HIP HOP JAM 2008

Datum konání:
10.07.2008 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Maztah, Zverina & Vec, Tager
Live:
Wu Tang Clan (kompletní sestava), Black Violin (usa)
Info:
http://www.hiphopjam.cz
Popis:
vstup předprodej 490 czk
Line-up:
speaker: Vec, projection: VJ Martin

20:00 Maztah, Tager
22:15 Zverina feat. Vec, Strapo, Rest
23:00 Black Violin
24:00 Wu Tang Clan
01:15 Maztah, Tager
02:00 end

Afterparty:

02:00 - 06:00 Club Radost FX, Kwé, Noir, Rawal, Tager
 
 
Indoor Hip Hop Jam 2008 s Wu Tang Clan již ve čtvrtek + line up Indoor Hip Hop Jam 2008 s Wu Tang Clan již příští týden Nejlevnější lístky na Indoor Hip Hop Jam 2008 jsou vyprodaný! Zbejvá poslední série. Kontroluj pozvánku od samotných Wu!
Kdo bude předskakovat Wu Tang Clanu na červencovém Indoor Hip Hop Jamu?
Přesně jeden měsíc nás dělí od červencového Indoor Hip Hop Jamu 2008, na kterém se 10.7. představí v pražské Incheba Aréně legendární Wu Tang Clan v plné palbě, tj. Method Man, Inspectah Deck, Ghostface Killah, RZA, Mastakilla, GZA Raekwon, U-God, Cappadonna, DJ Mathematics a Streetlife. Lístky nenávratně mizí z předprodejních sítí a vše nasvědčuje vyprodané Incheba Aréně.
 
Dnešním dnem bychom rádi oznámili ostatní vystupující červencového Indoor Hip Hop Jamu. Přemýšleli jsme o jméně, které nebude nudit a zároveň nehodí ostatní vystupující Jamu do stínu. Chtěli jsme přivést domácímu fanouškovi rapu něco netradičního, co tu ještě v Čechách nebylo a zároveň přivést styl, který nikoho neurazí. Výsledkem jsou Black Violin z USA. Kevin Marcus a Wil-B z Miami, dva houslisté, které koncertně doprovází jejich DJ. Tihle typové se dostali do širokého podvědomí v roce 2005, kdy je objevil Mike Shinoda (frontman Linkin Park), kterej je vzal na své celosvětové turné se svou novou kapelou Fort Minor a od té doby si střihli spolupráci se stars typu Alicia Keys, P.Diddy, Kanye West, 50 Cent, Wyclef Jean, Aerosmith a řadou dalších. Kontrolujte youtube.com, jejich klipy, živá vystoupení a tešte se na nezapomenutelnej zážitek 10. července v Praze! Otázkou i pro nás je: „zazní od Black Violin naživo legendární Wu-Tang hymna „Reunited“?

Dalším, kdo se tu noc objeví na podiu bude tatranskej čert Zverina, bratislavskej party bouncer DJ Tager z Club Crushers Crew a jeho brněnskej kolega Maztah, Blind Deaf rider a člen Illuzionist DJs.

Letošní Indoor Hip Hop Jam 2008 můžete mít nyní v kompletu za 490,- vočí. Posledních pár lístků skladem a pak se bude zdražovat. Limitovaný předprodej probíhá v předprodejní síti Ticketstream, předprodejní síti Ticketportal a v pražských shopech Queens a Bbarák. Prodejní místa sítí naleznete na jejich webech. Též je možnost si přes Ticketstream vytisknout z pohodlí domova tzv. e-ticket, který se platí převodem na účet. Vše se dá vyřídit během pár minut.

Veškeré info o téhle prázdninové události hledej na oficiálním webu www.hiphopjam.cz. Podporuj Indoor Hip Hop Jam 2008, supportuješ tím Hip Hop Jam open air v roce 2009! Díky.
    
360 Production 
 
Na koncert Wu Tang Clan zbýva necelých 400 lístků z nejlevnější série! Kompletní Wu Tang Clan vystoupí poprvé v Čechách

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Letošní Indoor Hip Hop Jam 2008 je minulostí: vyjádření pořadatele
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016