PARTYINFO

 

MECCAMIX – KŘEST DESKY DJE NEA & NIGHTWORK LIVE!

Datum konání:
20.12.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Neo (rezident Meccamixu) - křest desky Victory, rezident DJ Macio & DJ Champagne

2nd stage - Fcuk, Looky
Live:
koncert kapely Nightwork – křest klipu „Globální Oteplování“ (22.30 – 00.00)
Popis:
start 21:30, vstup do 23.00 150 czk, poté 290 czk, předprodej 250 czk, vip 990 czk, Fashion Decorations: nové obří nafukovací dekorace, Meccamix bannery, Meccamix loga jako disco koule & new Meccamix vizualizace. Performance: Ibiza Diva Dancers & nejlepší čeští Tecktonik tanečníci! Český Jamiroquai, saxofonista a zpěvák - El Jay & vokalistka a modelka Sandra!
Line-up:
21.30 – OTEVŘENÍ KLUBU
22.30 – 23.50 – NIGHTWORK

SPOLU S NIGHTWORK VYSTOUPÍ:

- HOUSLOVÉ TRIO INFLAGRANTI
- ZAKLÁDAJÍCÍ ČLEN A KYTARISTA „EMILIOS KOPTOS“
- VČELKA MÁJA
- SPECIÁLNÍ VYSTOUPENÍ V PODÁNÍ DISCO DANCERS Z VIDEOKLIPU „GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ“
- VERY SPECIAL GUEST - JANEK BARTOŠKA NA TRIANGL

23.50 – 00.30 DJ MACIO
00.30 – 00.45 MARTINA BALOGOVÁ
00.45 – 00.55 ZPĚVÁK A SAXOFONISTA – EL JAY
00.55 – 01.00 KŘEST & TANEČNICE IBIZA DIVA
01.00 – 03.00 DJ NEO & ZPĚVÁK A SAXOFONISTA – EL JAY
03.00 – 04.00 DJ CHAMPAGNE
04.00 – ??:?? DJ FCUK

2. „ARROGANT HOUSE“ PÓDIUM:
00.00 – 02.00 – DJ FCUK
02.00 – 04.00 – DJ LOOKY
 
 
Meccamix last info - ukázky z nového alba DJe Nea exkluzivně na djneo.cz! V sobotu vystoupí na Meccamixu NightWork - máme přesný line up!
Meccamix prověří nový zvuk klubu Mecca! Funktion One, jeden z nejdokonalejších sound systémů na světě a jediný svého druhu v ČR!
Funktion One jsou angličtí tvůrci a současně také výrobci profesionálních zvukových systémů. Tuto technologii již aktivně využívají taková hudební esa či na takových hudebních akcích jako např. nejlepší klub světa - Space na Ibize (podle Miami Winter Music Conferrence), Chemical Brothers, Glastonburský festival, londýnský Millenium Dome či aktuálně rovněž Glade festival. Web info na: www.funktion-one.cz a článek zde. Na Meccamixu jej živě prověří DJs Neo, Macio, Fcuk, Looky & Champagne + živí hudebníci: saxofonista El Jay, Martina Balogová, Nightwork & houslové trio Inflagranti!
 
Specialisté z Funktion One jsou průkopníky tzv. Ambisonic Sound Systému pro akce většího rozsahu a troufají si rovněž tvrdit, že mají více zkušeností v implementaci zvuko-prostorových technologií než mnohé jiné firmy a společnosti rovněž působící na tomto segmentu trhu. Dosažení nejlepší možné kvalitu zvuku je základním motivačním faktorem tvůrců a výrobců profesionálních systémů z Funktion One. Zaměřují se především na preciznost a vyladěnost zvuku, přičemž jejich technologické řešení se vyvaruje použití jak systému EQ (s jeho inherentní fází a výškovými problémy), tak i systému středo-pásmového kompresního zesilovače (s jeho inherentní ostrostí a deformací zvuku). Jejich reproduktorové systémy disponují rovněž skvělou směrovou stabilitou, která umožňuje zaměření zvuku právě tam, kde je to nezbytné, a která současně umožňuje minimalizovat nežádoucí dopady na okolní prostředí.

Funktion One chápou zvuk jako nejdůležitější z našich smyslů a současně jej obrazně vnímají jako “střechu struktury“ celého světa. Vycházeje z tohoto předpokladu, snaží se uctít udivující ostrost lidského sluchu tím, že vytvářejí produkty, které přinášejí tak precizní rozlišení a zaměření na detail, jak je to jen možné. Velkou pozornost rovněž zaměřují na emoční efekt nejen hudby jako takové, ale i samotného zvuku, s cílem docílit co nejvyšší kvality. V současném světě, ve kterém se vnímání zvuku stává již jen všední věcí a ve kterém se jemnost a „delikátnost“ jeho odstínů pozvolna vytrácejí, se F One rozhodli ubírat právě opačným směrem. Dobrá hudba a dobrý zvuk mají schopnost otvírat lidskou mysl a prohlubovat uvědomění člověka tak, aby byl pro nás co nejprospěšnější. Návrhy zvukových systémů jsou rovněž zaměřeny na maximalizaci efektivity (přeměna/konverze energie zesilovače na akustickou energii), protože tímto způsobem lze docílit opravdu živého, příjemně vnímatelného zvuku. To současně znamená, že pro daný zvuk je následně zapotřebí nižší spotřeba elektřiny, což činí z Funkction One energeticky efektivnější než mnohé jiné sound systémy nabízené konkurenčními výrobci.

Více na: www.funktion-one.com
 
Tuto sobotu na Meccamixu proběhne oficiální křest nového alba DJe Nea - Victory Meccamix presents křest desky DJe Nea & Nightwork Live!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z prosincového Meccamixu od Scion
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016