PARTYINFO

 

MECCAMIX 4. BIRTHDAY WITH MINISTRY OF SOUND

Datum konání:
30.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Dipesh Parmar (Ministry of Sound, uk), DJ Neo, Macio, Romano & Norman
2nd stage - Baby Box presents arrogant house with DJ Fcuk & DJ Looky
Live:
zpěvák a saxofinista “český Jamiroquai” – El Jay & okouzlující nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, guest list do půlnoci! Decorations: nové obří nafukovací dekorace, bannery, Meccamix loga jako disco koule & nové Meccamix vizualizace. Performance: Ibiza Diva Dancers, prezentace nového tance Tecktonik nejlepšími tanečníky z ČR!
Line-up:
Main stage:

22.00 – 23:00 Norman
23.00 – 00.00 Romano
00.00 – 01.00 Macio
01.00 – 01.15 Martin Frank & nová vokalistka Petra Infinity
01.15 – 03.00 Neo & El Jay
03.00 – 03.15 Martin Frank & nová vokalistka Petra Infinity
03.15 – 05.00 Dipesh Parmar (Ministry of Sound, uk)
05.00 – 06.00 Looky
06.00 – 07.00 Fcuk

Second stage:

00.00 – 01.00 Fcuk
00.01 – 02.00 Looky
02.00 – 03.00 Romano
03.00 – 04.00 Norman
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
4. roky Meccamixu již zítra: nová zpěvačka, sety ke stažení a line up!
Hlavní hvězda pátečního Meccamixu říká: Ministry of Sound otevírá klub Ministry of Sound New York!
DJ Dipesh Parmar (hlavní hvězda pátečního Meccamixu a hledač taletů pro MoS) nám poodhalil plány Ministry of Sound pro rok 2009. Dozvěděli jsme se tak jako první bombastickou informaci, že Ministry of Sound otevírá tento pátek, tedy ve stejný den jako se odehrají oslavy 4. výročí Meccamixu, nový klub Ministry of Sound New York (originální článek k opening party). Jeho set naleznete zde a rozhovor tady.
 


Ahoj Dipeshi, co je nového v Ministry of Sound? Jaké nové projekty chystáte pro rok 2009?


V Ministry, jako vždy, chystáme spoustu nových projektů, jelikož celá společnost před nedávnem prošla rekonstrukcí a velkou fúzí brandů – nyní se nám říká MSHK. To je zkratka pro celou řadu společností, které jsme pohltili, mezi jinými MoS, Hed Kandi, Global Underground či Euphoria. Ministry anebo MSHK se tak stala značkou číslo jedna na trhu, londýnský klub Ministry zaznamenal v lednu rekonstrukci a 30.1. otevíráme zbrusu nový klub Ministry of Sound New York! Ministry of Sound/DATA Records, labelu, pro který pracuji, se drží již druhý týden na druhém místě v UK chart hit Kid Cudi vs Crookers 'Day N Nite'. Jeden z největších hitů, které jsem pro label našel..  Hodně sázíme na naše koně jako jsou Fedde Le Grand, Booty Luv a dva nové projekty, jejichž jméno ještě nemohu prozradit, ale vše se brzo dozvíte.. :)

Jaký byl pro tebe rok 2008 a pro Ministry of Sound?

Rok 2008 byl pro Minitstry doslova skvělý, klub byl každý víkend narvaný a z pohledu labelu MoS/DATA jsme dokonce zaznamenali nejúspěšnější rok v historii společnosti se dvěma platinovými alby (platinové album znamená v Británii 300.000 prodaných nosičů pozn.red.). Stejně tak jsme měli prodejně nejúspěšnější kompilaci v naší sérii Anthems, které se prodalo 600,000 kusů! Já osobně jsem namixoval tři ze sérií Underground 2008, Ibiza a Miami.

Kde jsi strávil Silvestra?

To jsem hrál ve Vídni pro akci pořádanou Ministry a byla šílená zima. Dost mě překvapilo, že tam lidi nechodí pařit až do jedné po půlnoci, nicméně jsem hrál od 2.30 do 4.30, takže to bylo nakonec super. Nevím toho příliš o vídeňské klubové scéně, nicméně mi všichni přišli až přespříliš přilepený na nejnovějších hitovkách, jakoby je nic jinýho nezajímalo. DJing je skvělým lakmusovým papírkem pro nové tracky, u kterých zvažujeme, že bychom je pro náš label koupili. Při hraní na nejrůznějších místech světa si člověk nejlépe otestuje, co bude fungovat a co ne..  

Kdo tě nejvíce z nových talentů oslovil?

Jak jsem již říkal, o skladbu Kida Cudiho projevil zájem label Kayna Westa, a to za obrovskou sumu peněz. Odhaduju, že z toho kluka se stane v roce 2009 obrovská hip hopová hvězda a úspěch skladby 'Day N Nite' mu k ní určitě bude dláždit cestu. Je to vzrušující pocit být s někým u toho, když se dostává na první příčky ve světovém kontextu.. Máme v rukávu samozřejmě celou řadu talentů, které chceme v roce 2009 tlačit dál, ale myslím si, že je ještě příliš brzo na to, abychom odhalovali víc  :)

Jak se těšíš zpátky do Prahy?

Do Prahy se opravdu moc těším a mám radost, že mohu být hlavní hvězdou na Meccamixu. Pokaždé si to u vás moc užiju a lidé u vás skvěle reagují na desky, které si s sebou beru. Minulý víkend jsem hrál v Berlíně, což byl skvělý test pro některé z desek, které si hodlám vzít s sebou.

Díky za rozhovor.
 
Meccamix oslaví 4. roky s Ministry of Sound již tento pátek! Čtvrté nazozeniny Meccamixu již tento pátek Meccamix slaví 4.roky s Ministry of Sound již příští pátek 30.1.!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z narozeninového Meccamixu od Scion
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016