PARTYINFO

 

MECCAMIX 4. BIRTHDAY WITH MINISTRY OF SOUND

Datum konání:
30.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Dipesh Parmar (Ministry of Sound, uk), DJ Neo, Macio, Romano & Norman
2nd stage - Baby Box presents arrogant house with DJ Fcuk & DJ Looky
Live:
zpěvák a saxofinista “český Jamiroquai” – El Jay & okouzlující nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, guest list do půlnoci! Decorations: nové obří nafukovací dekorace, bannery, Meccamix loga jako disco koule & nové Meccamix vizualizace. Performance: Ibiza Diva Dancers, prezentace nového tance Tecktonik nejlepšími tanečníky z ČR!
Line-up:
Main stage:

22.00 – 23:00 Norman
23.00 – 00.00 Romano
00.00 – 01.00 Macio
01.00 – 01.15 Martin Frank & nová vokalistka Petra Infinity
01.15 – 03.00 Neo & El Jay
03.00 – 03.15 Martin Frank & nová vokalistka Petra Infinity
03.15 – 05.00 Dipesh Parmar (Ministry of Sound, uk)
05.00 – 06.00 Looky
06.00 – 07.00 Fcuk

Second stage:

00.00 – 01.00 Fcuk
00.01 – 02.00 Looky
02.00 – 03.00 Romano
03.00 – 04.00 Norman
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
4. roky Meccamixu již zítra: nová zpěvačka, sety ke stažení a line up! Hlavní hvězda pátečního Meccamixu říká: Ministry of Sound otevírá klub Ministry of Sound New York!
Meccamix oslaví 4. roky s Ministry of Sound již tento pátek!
Již tento pátek oslaví legendární Meccamix 4. roky! O tom, že to bude oslava velkolepá, svědčí nejenom množství vystupujících DJů na hlavní stagei (8 – Neo, Norman, Romano, Macio, Martin Frank, Fcuk, Looky a Dipesh Parmar, MoS), ale také fakt, že je doprovodí živí hudebníci! Těšte se na fenomenálního saxofonistu a zpěváka s nezaměnitelným hlasem, El Jaye a zbrusu novou vokalistku Petru Infinity, která živě zazpívá houseové hitovky! Doporučujeme si lístky pořídit v předstihu zde. Ve velmi zajímavém článku vám přinášíme informace o hlavním rezidentovi Meccamixu, DJovi Neovi a exkluzivní video z posledního Meccamixu zde.
 
DJ Neo - Victory Album official release party on Meccamix



DJ NEO´s HIStory (aneb americký sen po Česku)

Zdali je prodávanost a komerční úspěch i důkazem kvality je diskutabilní. Bez jakýhkoli pochyb však zůstává, že je to na rozdíl od jiných subjektivních měřítek, jediné měřítko průkazné a nezpochybnitelné. DJ NEO se stal ve svých 24 letech, nejprodávanějším česko-slovenským djem za hranicemi ČR i u nás vůbec a tento stav stále trvá. My vám bez zbytečných P.R. kudrlinek a přívlastků nabízíme prostá fakta- zkrácený přehled dosavadní kariéry pražského rodáka, kterého v roce 1992 začínal svět poznávat jako DJe Nea. Čtěte pozorně and make your choice;-)



1992: Ovlivněn vlnou neodisca (odtud také nick Neo), hiphopu, amerického houseu a anglické remixérské školy D.M.C., Neo ve 13 letech začíná experimentovat s počítačem AMIGA 500.
1. polovina 90.let: Účast na bezpočtu tanečních kompilacích u nás i ve světě (Future sound of Prague 1-4, Compact disco atd.) Jako vůbec 1. český DJ začíná u nás remixovat "popové" projekty. Jmenujme například Ivana Krále, J.A.R, Jiřího Korna nebo Pražský výběr.

2001-2006: V roce 2002 jako vůbec první a jediný DJ z tzv. východního bloku šokuje vydanáním maxisinglu u nejslavnějšího amerického houseového labelu Subliminal records a to dokonce dvakrát. Deska bodovala ve všech hlavních US/Euro tanečních chartech. Slavní světoví djové jako David Morales Erick Morillio a další ji umístili na přední příčky svých hitparád. Deska se velmi dobře prodala, a tak Subliminal hned po dvou měsících vydal druhou edici s dalšími Neovými mixy. Jeho první autorské album "Nobody faq with Jesus" které následovalo označil časopis Xmag, zaměřený na taneční scénu, za "nejlepší české taneční album vůbec". Jako DJ Neo remixuje nahrávky pro Monkey Business, JAR, Lucii Bílou, Jiřího Korna, Daru Rolins, Wohnout a mnohé další (dodnes jich bylo kolem 50ti). V polovině roku 2002 vydává časopis Xmag dnes legendární mixovanou kompilaci "House party special mixed by DJ Neo". Neo se nebál ani pokusu o změnu v zavedené pop music- produkoval a autorsky se podílem m.j. na albu Jiřího Korna- Tep (2001), či na debutu zpěvačky Jany F.(skladba "Nostalgie" byla po dlouhé týdny nejhranější skladbou v českých rádiích) (2003). DJ NEO rovněž pracoval na 2. albu Sámera Issy (Break the silence, 2005), které společně s Ondřejem Brzobohatým produkoval.Společně s Romanem Holým pracoval na úsřední houseové skladbě k soundtracku k českému filmu "Experti"(2006). Za zmínku z tohoto období možná také stojí nominace alba "Nobody faq with Jesus" v cenách Akademie populární hudby- Anděl v kategorii "Taneční album roku 2002", nominace druhého alba "Allboom" (z tohoto alba pochází známý singl "Bong song") jako "Taneční album roku 2005" v cenách hudební televize Óčko, či 2 nejlepší singl roku 2002 pro "Still in love with U (Subliminal), podle čtenářů časopisu Xmag. V roce 2005 dostává nabídku na vlastní rádiový pořad "DJ Neo in the mix" na dnes již kultovním Expresradiu.

2007: V únoru vychází jeho třetí sólové, kritikou i fanoušky skvěle přijímané album "Heartbreak club" (recenze: Techno 9,5/10, Report 6/7, Music 4/5), na kterém se obklopil nejlepšími vokalisty, kteří jsou u nás v daném žánru k mání (Martina Balogová, Dara Rolins, Orion, Sámer Issa, Komár, James Cole, Victoria, Ondra Brzobohatý a další). Singly z tohoto alba vychází během roku 2007 v distribuci po celé Evropě a Spojených státech (Housechild jako maxisingl u Diamond records a Epic love na oficiálním sampleru k největšímu setkání DJů na světě Miami music conference. Housechild a Epic love byly v ČR nasazeny jako singly a po dlouhé týdny bodovaly v hitparádách (Na vlnách prestižního Expres rádia byly oba singly více jak 8 týdnů číslo 1). Skladba "When I´m with her" byla vybrána do národního finále Eurovize.Na podzim 2007 se podílí jako hlavní remiér na remixovém albu přední česko- slovenské divy Dary Rolins (album Dary vychází během jara 2008 u Sony music).

2008: DJ NEO se skladbou Epic love nominován za Česko do mezinárodní soutěže o evropskou taneční skladbu roku "EURODANCE". Nultý singl z připravovaného alba Victory "Groove with U" se zpěvačkou Sorayou z Ministry of sound remixován Riff and Rays (Masters at work, Kylie Minogue, Madonna atd.) Podzim 2008: DJ NEO byl vybrán jako jeden ze 4 rezidentů vlajkového tanečního driveu nejposlouchanější rádiové stanice Evropa 2- Dance EXXtravaganza (mezi dalšimi např. DJ Tiesto).

Konec roku 2008- leden 2009: DJ NEO vydává nové album VICTORY a natáčí video s nejslavnější houseovou vokalistkou všech dob JOCELYN BROWN. Pilotní singl BETTER LIFE si vybírá v zahraničí jeden z největších evropskách hráčů na poli dance music- Vendetta records, která kromě Nea vydává hvězdy jako Axwell, Bob Sinclair, Sebastien Leger nebo třeba Gadjo s megahitem "So many times". Seznam velkých jmen, která na novém albu Victory Neovi hostují však s Jocelyn nekončí. Tak tedy: Jocelyn Brown (Incognito, Michael Jackson, Beatles, D. Morales, Todd Terry, Eric Morilo, atd.) Nicole Jenkinson (Sugarbabes, Rosie Murphy, Elton John, Tara McDonald, Kylie Minogue atd.), J. Marie Cooper (New York), Lady L. (London), Sally Jaxx (skladbu napsal s Mikem Wardem, producentem Take that, Kylie Minogue, Robbie Wiliams atd.), Soraya Vivien (Polydor, Ministry of sound, London), Komar (Sunset BLVD.), EL-Jay, Dara Rolins a další.

Album vyšlo 20.12. přednostně v České Republice v limitované edici a dá se u nás sehnat jen přes Neovi stránky www.djneo.cz. V celosvětové distribuci v kamenných obchodech album vychází nejdříve v květnu 2009.

DJe Nea můžete v Praze exclusivně slyšet každý měsíc na party Meccamix v Mecce!

oficiální stránky DJe NEA (ukázky skladeb z alba VICTORY)

oficiální profil DJe NEA na Myspace
oficiální profil DJe NEA na IDJ
profil DJe NEA na Evropě 2


 
Čtvrté nazozeniny Meccamixu již tento pátek Meccamix slaví 4.roky s Ministry of Sound již příští pátek 30.1.!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z narozeninového Meccamixu od Scion
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016