PARTYINFO

 

NOČNÍ SMĚNA

Datum konání:
20.02.2009 - pátek
Místo konání:
Liberec - Faux Pas
DJs:
Daho & Ginger (nula2), Sanny & Yanota (sever sound), Pety (clever music)
Live:
Elektrabel (axis rec.)
Info:
http://www.fauxpasclub.com
sanny@techno.cz
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Sanny
23:00 - 00:30 Pety
00:30 - 02:30 Daho & Ginger
02:30 - 03:30 Elektrabel
03:30 - 05:00 Yanota
05:00 střídání směn
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Noční Směna - Dopravní informace a line up
Noční směna v libereckém klubu Faux Pas
Po více jak roční odmlce se na severočeskou pártyscénu vrací známá klubovka Noční Směna. Důvodem pro tuto pauzu bylo uzavření klubu Escape v souvislosti s prodejen celého komplexu starých městských lázní. Po dlouhém hledání a několika alternativních místech konání (klub TurnOff) si náš organizační team Noční Směny podal ruku s majitelem nového a moc pěkného klubu Faux Pas přímo v centru Liberce. Novotu provoněný klub Faux Pas najdete v ulici Na Rybníčku 387 v místě bývalé diskotéky Ambrosie.
 


Dalšího pokračování klubovky Noční Směna, věnované elektronické taneční hudbě se bude konat v pátek 20. února 2009 a program bude opravdu nabitý od začátku dokonce. Hlavním tahákem lineupu bude břeclavský Elektrabel, který zde vystoupí samozřejmě live. Elektrabel vystupoval se svým live setem na celé řadě letních festivalů, jako je Summer Of Love nebo Svojšice a hostoval v mnoha zemích po celém světě. Musíme připomenout například jeho vystoupení s Jeff Millsem v Japonsku, nebo hned dva koncerty v legendárním berlínském klubu Tresor. Také má na svém kontě celou řadu vynikajících vinylů (Mission, Pohjola) a digitálních releasů. Doufáme, že si projekt Elektrabel najde své fanoušky i na severu Čech.



Na Noční Směně nesmí samozřejmě chybět ani djské duo Daho & Ginger. Tihle dva hudební matadoři, majitelé obchodu www.nula2.cz se představí ve své klasické podobě na čtyři gramofony a dva mixy. Uslyšíte jak nové, často ještě nevydané skladby, tak staré osvěčené oldschooly. Jejich vystoupení si také určitě nenechte uniknout. Dalším členem organizačního teamu a krajanem je DJ Sanny. Ten pártypeople nažhaví příjemnýmy deephouseovými rytmy a pozitivní náladou. Sanny Vás také bude průběžně informovat o novinkách okolo Noční Směny na www.sewer.techno.cz. Lineup posílí také zástupce z hlavního města DJ Yanota. V jeho podání se těště na groovy techno a energické breaky. Posledním avšak neméně podstatným účinkujícím bude místní DJ Pety, který si za poslední dobu získal sympatie především u mladšího publika a partypeople. Petyho stylem je především house, ale nebrání se ani progresivnímu elektru a často ani technu.

Doufáme, že se nám alespoň trochu podařilo vás nalákat na klubovou párty Noční Směna a že si ji v hojném počtu přijdete užít s námi. Budeme se na Vás tedy těšit 20. února v libereckém klubu Faux Pas. Všichni nejen severočeští pártypeople, známí a kamarádi. Berte tyto řádky prosím jako pozvání na kvalitní klubový večírek.

Věřte, že nejen na megaakci potkáte své známe a pořádně společně zapaříte. To asi neznáte Noční Směnu!

Informace sledujte na webu: www.sewer.techno.cz

Historie parties Noční směna & změna

Letos to bude přesně 5 let od doby, co si Daho a Sanny řekli, že by bylo dobré oživit taneční scénu v libereckém kraji. A tak dali hlavy dohromady a vymysleli party s názvem Noční směna. Ta byla a stále je elektronické hudbě, kterou mají rádi a která jim je blízká. Ať už to je house, techno, elektronika či staré pecky. Prostě tohle všechno dříve (a vlastně i teď) na akcích chybělo a tak si řekli, že udělají akci pro své známé a kamarády, kde si každý přijde na to své a kde jde především o hudbu. Pro někoho to možná zní jako kliše, ale přijďte se podívat a uvidíte!

Proto vždy kladli velký důraz na výběr klubu, kde se párty bude konat. První dva roky hostil tuto klubovku dnes již neexistující klub Escape v Liberci, který byl pro atmosféru Noční směny jako stvořený. První díl se konal v červenci 2004, druhý v říjnu 2004 a třetí doposud asi nejúspěšnější díl se konal v lednu 2005, kde jako hlavní host vystoupil DJ Skipworker. Poměrně malé prostory klubu Escape byly zaplněny do posledního místečka a nálada byla na správné úrovni.

Po opuštění prostor Escapeu se Noční směna přesunula do Casty, ale nedokázala zde díky velkému prostoru vytvořit tu pravou atmosféru. Poté se na skoro celý rok odmlčela, aby našla útočiště v legendárním doupěti severu, klubu Had na kolejích Tecnické univerzity v Liberci. Tento díl byl navíc jiný i tím, že hudební dramaturgie tíhla spíše k houseu a proto došlo k lehké záměně názvu na Noční změna. V Hadovi proběhly ještě další dva díly, ale díky nezájmu zdejšího publika a pozici klubu mimo centrum města jsme se rozhodli zkusit štěstí jinde.

Proto Změna zavítala do Turnova, kde v nově otevřeném a zrekonstruovaném klubu Turn off proběhl její v pořadí 9. díl. Ten byl nazvaný Mini edition a nesl se v duchu deephouse, techna a minimalu. Škoda, že v Čechách není minimal, potažmo deephouse v takové oblibě jako za našimi hranicemi. Naštěstí se v Liberci naskytla možnost uspořádat taneční akci v krásném a útulném klubu a proto máte příležitost okusit další díl z této série, který tentokrát se bude jmenovat Noční směna a jak už název napovídá, ponese se v duchu techna, elektroniky a i trošku toho houseu.

Historie lineupů:

2.7.2004 – Escape Liberec – Djs: Daho & Ginger, Spyro, Torres, Jeny, Sanny







22.10.2004 – Escape Liberec – Djs: Mike T, Andrew (DE), Daho & Ginger, Franke, Torres, Sanny






21.1.2005 – Escape Liberec – Djs: Skipworker, Hrdzavy & Skaredy, Spyro, Cigi, Torres, Sanny















22.4.2005 – Escape Liberec – Djs: CYP live!, Daho & Ginger, Torres, Yanota, CeeJay, Sanny







11.11.2005 – Casta Liberec – Djs: Czernobyl aka Sven Hanke (D), Nailer, Daho + Ginger, Torres, Sanny




















08.09.2006 – Had Liberec – Djs: Andrew Guy, Eazy, Daho, Sanny vs. Stifler





















22.12.2006
– Had Liberec – Djs: Face, Deepdance, Eazy, Sanny + Stifler






















23.03.2007 – Had Liberec – Djs: Daho & Ginger, Mooris, Andrew J & Sanny






















22.02.2008 – Turn off Turnov – Djs: Ála & Hugo Strike, Daho, Sanny

















Takže těšíme se na vás 20.2.2009, téměř po roce, v krásném klubu Faux Pas v centru Liberce, kde uslyšíte a uvidíte Djs Daha a Gingera, Elektrabela live!, Petyho, Yanotu a Sannyho.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Noční směny od Honzy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016