PARTYINFO

 

U-PRAG: KŘEST DESKY “44 THOUSAND ACTORS”

Datum konání:
27.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
Rich, Babe LN, Suki
2nd stage - Slater, Cubik, Skywalker & Cashmeer
Live:
U-Prag
Popis:
start 19:30, vstup 150/170 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Rich
00:00 - 02:00 Babe LN
02:00 - 04:00 Suki

2nd stage:

22:00 - 00:00 Slater
00:00 - 02:00 Cubik
02:00 - 04:30 Skywalker & Cashmeer
 
 
U-Prag vydávají debut “44 thousand actors” - křest desky proběhne v Akropolis
Pražská kapela U-Prag konečně vydává svůj debut! Po více než 6 letech existence této elektronicko-instrumentální formace a vydání několika singlů se v únoru 2009 dostane na svět jejich první větší dílo. “44 thousand actors“ je název desky, která vznikala z větší části během roku 2008 na několika místech v mobilním u-studiu a studiu Biotech Ecsona Waldese, který se ujal mixu a masteringu. Album sestává z 11 skladeb, z nichž převážnou část tvoří úplné novinky. Do několika z nich si U-Prag přizvali hosty, kterými jsou zpěvačky Erika Fečová (Navigators), Radka Sluková (ex-Gang ala basta) či výrazný MC Skiver J.
 
Booklet CD je graficky pojat jako fotografický průvodce prostředím, kde U-Prag operují, a kromě textů nechává každému prostor pro vysvětlení netradičně znějícího názvu. Album “44 thousand actors“ vyjde v březnu na labelu SubPub, a kromě klasického CD formátu bude možno zakoupit také jeho mp3 verzi prostřednictvím SMS na webu U-Prag.



Naživo s novým materiálem se pak U-Prag představí na křtu desky v Paláci Akropolis v pátek 27. března 2009. Kromě koncertu s hosty, výstavy fotografií a dalších bonusů se o dobrou atmosféru večera postará také řada skvělých djs, jak je na akcích U-Prag již zavedenou tradicí. Hlavní část turné je naplánována na podzim téhož roku, nicméně již v průběhu jara a léta se U-Prag představí na festivalových pódiích.

U-Prag pokřtí v Akropoli svou první desku!

V pátek 27. března 2009 proběhne v prostoru Paláce Akropolis slavnostní křest debutové desky kapely U-Prag, která nese název “44 thousand actors”. Jak je u této pražské pětice mísící taneční elektronické základy s kytarami a perkusemi dobrou tradicí, opravdu je se na co těšit! Akce U-Prag jsou pokaždé spojeny s výjimečnou atmosférou, kterou podporují další zajímaví muzikanti, djs a umělci.

Tentokrát se navíc jedná o doposud největší akci pořádanou U-Prag! Samotný koncert, kde zazní skladby z nové desky a mnoho dalších, bude okořeněn vystoupením řady zajímavých hostů a originálními projekcemi. Poté budou na obou žánrově odlišených barech hrát až do ranních hodin vynikající djs. Po celý večer také bude ve foyer probíhat prodejní výstava fotografií spojených s bookletem nové desky.

Připraven bude samozřejmě merchandise stánek, na kterém bude možno zakoupit exkluzivní verzi alba “44 thousand actors”, ale také vychytávky s novým designem u promo (oblečení, doplňky).

Stručně a jasně: nejdůležitější večírek U-Prag - křest první desky!! Pátek 27. března, Palác Akropolis, start 19.30, předprodej Akropolis 150,-/ v den konání akce 170,-

Hlavním mediálním partnerem debutové desky U-Prag: “44 thousand actors“ a jejího křtu je Radio1.

Více informací najdete na webu U-Prag: u-prag.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze křtu debutové desky projektu U-Prag
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016