PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
28.03.2009 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Lázně I
DJs:
David Bowles (fr) feat. Drum ID, Hector Lopez, Skipworker, Manio, Adam Cloud, Petr K
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 22:00
Line-up:
21:00 - 22:30 Adam Cloud
22:30 - 23:00 Představení soutěžících podniků
23:00 - 00:00 Skipworker
00:00 - 01:30 David Bowles & Drum-ID on live djembé
01:30 - 03:00 Hector Lopez
03:00 - 04:00 Petr K
04:00 - 04:15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04:15 - ??:?? Manio
 
 
Barmanská show a jedinečná party v žhavých rytmech - již tuto sobotu v Karlových Varech Který podnik z Karlovarska má nejlepší barmany?
Barmani z Karlovarska se chystají na souboj
Nejen léčivé prameny, ale chutné míchané koktejly budete moci ochutnat v Karlových Varech. Tradiční lázeňské město bude 28. 3. dějištěm barmanské soutěže spojené s taneční party - Havana Clud Tour De Bar 2. V Lázních I. se představí nejlepší podniky Karlovarska a barmanské výkony hudebně podpoří přední čeští Djs.
 
V sobotu 28. března se v karlovarských Lázních I. zastaví putovní barmanská přehlídka HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2. Návštěvníci se mohou těšit nejen na atraktivní barmanské exhibice, výborné míchané drinky, ale také  na vystoupení řady předních jmen české taneční scény a to hned na dvou scénách! Zástupci těch nejoblíbenějších podniků v Karlových Varech a okolí budou spolu soupeřit o možnost postupu do finále, kde budou moci svým barmanským uměním vyhrát zájezd do kubánské Havany.



Poslední akce v Karlových Varech proběhla v roce 2007 a měla velmi pozitivní ohlasy i návštěvnost. Místní barmani se ukázali v tom nejlepším světle. Soutěž se do Varů vrací a věřím, že karlovarští letos překonají velmi vysoko nastavenou laťku a předvedou to nejlepší ze svého umění, “ říká Jirka Tomaško, pořadatel turné.

Večer nebude pouze o výborných míchaných nápojích a barmanském umění. Na dvou scénách to rozbalí zástupci české taneční scény. Hlavním lákadlem hudební části večera bude vystoupení francouzského DJ Davida Bowlese, který si přizval perkusionistu Drum-ID. S jižanským temperamentem ovládne parket DJ španělského původu Hector Lopez, který se nedávno vrátil z exotické Brazílie, kde hostoval v řadě tamních klubů. Ryze „českou krev“ bude zastupovat rezident večerů HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 DJ Manio a další osvědčená djská jména: Skipworker, Adam Cloud a Petr K.

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz.

Přehled dalších zastávek:
•    11. 4. 2009 - Ostrava (Výstaviště Černá Louka, pavilon A )
•    8. 5. 2009  - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
•    16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
•    13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.  O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí. 

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz 
 
Havana Club Tour De Bar 2 pokračuje!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepší barmany v Karlovarském kraji má Barracuda Caribbean Cocktail Bar
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016