PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
28.03.2009 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Lázně I
DJs:
David Bowles (fr) feat. Drum ID, Hector Lopez, Skipworker, Manio, Adam Cloud, Petr K
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 22:00
Line-up:
21:00 - 22:30 Adam Cloud
22:30 - 23:00 Představení soutěžících podniků
23:00 - 00:00 Skipworker
00:00 - 01:30 David Bowles & Drum-ID on live djembé
01:30 - 03:00 Hector Lopez
03:00 - 04:00 Petr K
04:00 - 04:15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04:15 - ??:?? Manio
 
 
Barmanská show a jedinečná party v žhavých rytmech - již tuto sobotu v Karlových Varech
Již tuto sobotu se v exkluzivních prostorách karlovarských Lázní I. uskuteční regionální kolo netradiční barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar 2. Do klání se přihlásili nejlepší barmani z Karlových Varů, Chomutova, Sokolova a Mariánských lázní. O hudební část programu se postarají přední zástupci české taneční scény, jako DJ Hector Lopez nebo David Bowles, kterého doprovodí v živém vystoupení perkusionista Drum-ID. Chybět nebude ani „dámská“ zóna Girlshop.cz a „D“ smoking lounge.
 
Sobota 28. března bude v Karlových Varech patřit barmanům, skvělým míchaným drinkům a výborné hudbě. Své barmanské umění zde předvedou zástupci šesti barů a podniků vybraných ze čtyř západočeských měst. Zastoupeny jsou „domácí“ Karlovy Vary (Barracuda Carribean Cocktail Bar), po jednom soutěžícím obsadily Chomutov (Cantina Mexicana Pepe Lopez) a Sokolov (Jack Daniels Pub), Mariánské Lázně nominovaly hned tři podniky (D-club Dyleň, Maui Lounge, New York Barcaffé). Na vítěze čeká příležitost prezentovat se ve finále soutěže spolu s výherci z ostatních regionů ČR. Ten nejlepší získá zájezd do exotické Havany. Atmosféru jako na karibské party si budete moci vychutnat během vystoupení atraktivních exotických tanečnic. Prostor pro příjemné posezení nabídne „D“ smoking lounge, kde si budete moci zasoutěžit o drobné dárky. Pravou „dámskou jízdu“ si užijete ve speciální zóně Girlshop.cz vybavené příjemným barem. Návštěvnice si zde za vyplněný kupón vyzvednou welcome drink zdarma a zároveň se zařadí do slosování o voucher na nákup dámské módy v Girlshopu v hodnotě 3000 Kč.



Výborná atmosféra bude nejen u baru, ale také na parketu. Výborný hudební koktejl připraví v úvodu akce DJ Adam Cloud, kterého za djským pultem vystřídá DJ Skipworker. Hlavním hudebním tahákem večera je vystoupení zdomácnělého francouzského DJ Davida Bowlese spolu s živým perkusionistou Drum-ID. Poté bude patřit podium původem Španělovi, DJ Hectoru Lopezovi, který se nedávno vrátil z hostování po klubech v exotické Brazílii. O závěr noci se postará DJ Manio, rezident akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR.



Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si je vyzvedněte ve svém oblíbeném soutěžním baru. Vstupné na místě bez registrace vás přijde na 300,- Kč.

Architektonicky zajímavou budovu Lázní I. najdete na adrese Mariánskolázeňská 2, Karlovy Vary.

Mapka s vyznačením místa konání akce



Přehled dalších zastávek:
• 11. 4. 2009 - Ostrava (Výstaviště Černá Louka, pavilon A )
• 8. 5. 2009 - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
• 16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
• 13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz
 
Který podnik z Karlovarska má nejlepší barmany? Barmani z Karlovarska se chystají na souboj Havana Club Tour De Bar 2 pokračuje!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepší barmany v Karlovarském kraji má Barracuda Caribbean Cocktail Bar
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016