PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
28.03.2009 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Lázně I
DJs:
David Bowles (fr) feat. Drum ID, Hector Lopez, Skipworker, Manio, Adam Cloud, Petr K
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 22:00
Line-up:
21:00 - 22:30 Adam Cloud
22:30 - 23:00 Představení soutěžících podniků
23:00 - 00:00 Skipworker
00:00 - 01:30 David Bowles & Drum-ID on live djembé
01:30 - 03:00 Hector Lopez
03:00 - 04:00 Petr K
04:00 - 04:15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04:15 - ??:?? Manio
 
 
Barmanská show a jedinečná party v žhavých rytmech - již tuto sobotu v Karlových Varech
Který podnik z Karlovarska má nejlepší barmany?
V sobotu 28. března se do Karlových Varů sjedou zástupci nejoblíbenějších barů a podniků z regionu, aby zde poměřili své barmanské síly. V karlovarských Lázních I. se proti sobě postaví nejlepší barmani z Mariánských lázní, Sokolova, Chomutova a Karlových Varů. Na své si přijdou i milovníci dobré hudby, kterou jim namíchají přední čeští DJs.
 


Barracuda Carribean Cocktail Bar (Karlovy Vary)
- i v podhorském klimatu, během zachmuřených, deštivých a studených dnů si v jednom z nejoblíbenějších karlovarských podniků užijete karibské pohody. Návštěvníkům nabízí hřejivou atmosféru karibského plážového baru, latinsko-americké hity a usměvavé barmany, kteří umí namíchat výborné drinky. V koktejlovém lístku najdete více jak 100 položek, vedle toho můžete ochutnat i míchané nápoje připravené podle vlastní receptury.

Více informací: www.barracuda-bar.cz



Cantina Mexicana Pepe Lopez (Chomutov) – je příjemnou restaurací s výzdobou, která vás přenese do exotického Mexika. Na jídelním lístku si vyberete mexické speciality připravené z originálních, dovážených surovin. Koktejlové menu nabízí velké množství míchaných drinků, které Vám připraví zkušený personál. Pepe Lopez se prezentuje také jako music club, a proto zde můžete slyšet pravou kubánskou salsu, merenque nebo bachatu v podání hudebních latino skupin.

Více informací: www.pepelopez.cz



D-club Dyleň (Mariánské lázně) – tato diskotéka láká nejen na hudební akce, ale pochlubit se může i šikovnou obsluhou za barem. V soutěži HAVANA CLUB TOUR DE BAR se D-club Dyleň představil již v roce 2007.

Více informací: www.d-club.cz

Jack Daniels Pub (Sokolov) – vítězný podnik prvního ročníku soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR v Karlových Varech. Legendární podnik ve stylu amerických „pubs“ s neuvěřitelným množstvím dobových rekvizit v útulném interiéru. Na baru najdete zajímavé kousky stejně legendárních uleželých rumů, whisky a koňaků. Podnik je vyhledávaný mezi mladými i staršími, tepe životem a hřeje příjemnou domáckou atmosférou. Najdete jej v centru Sokolova, přímo na náměstí.



Maui Lounge (Mariánské Lázně) - mariánskolázeňský bar překvapí svým moderním a svěžím designem. Poškádlit chuťové buňky můžete nabídkou vytříbené kuchyně, vynikajících koktejlů, vzácných a delikátních alkoholických nápojů či japonského sushi a darů moře.

Více informací: www.mauilounge.cz



New York Barcaffé (Mariánské lázně) - restaurant - bar - caffe – lounge, zaujme jednoduchým elegantním interiérem, výbornou kuchyní a dobře zásobeným barem. Ať už sem zamíříte vychutnat si šťavnatý steak nebo oblíbený koktejl či kávu, dýchne na vás atmosféra newyorských ulic. V soutěži HAVANA CLUB TOUR DE BAR nejsou nováčky, do barmanského klání se přihlásili už v roce 2007.

Více informací: www.newyorkml.cz

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz.

Přehled dalších zastávek:
• 11. 4. 2009 - Ostrava (Výstaviště Černá Louka, pavilon A )
• 8. 5. 2009 - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
• 16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
• 13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz
 
Barmani z Karlovarska se chystají na souboj Havana Club Tour De Bar 2 pokračuje!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepší barmany v Karlovarském kraji má Barracuda Caribbean Cocktail Bar
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016