PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
11.04.2009 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Výstaviště Černá Louka
DJs:
David Bowles (fr) feat. Drum ID & Charlie One, Chris Sadler, Loutka, Manio
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Manio
22:30 - 23:00 Představení soutěžících podniků - moderuje Juan
23:00 - 00:00 Chris Sadler
00:00 - 01:30 David Bowles feat. Charlie One on vocals & Drum-ID live djembé
01:30 - 03:00 Loutka
03:00 - 04:00 Chris Sadler
04:00 - 04:15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04:15 - ??:?? David Bowles
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Před Velikonocemi si v Ostravě užijte velkou barmanskou show
Kde na Ostravsku umí namíchat nejlepší koktejly?
Barmani z osmi neoblíbenějších barů a podniků z pěti moravskoslezských lokalit se 11. dubna utkají v Ostravě na netradiční barmanské soutěži. Své umění za barem předvedou soutěžící z Ostravy, Havířova, Frýdku – Místku, města Příbor a Těrlicka. Hudebně je povzbudí zástupci české taneční scény.
 


Bernie's Irish Pub (Ostrava)
– stylový podnik inspirovaný klasickými irskými „pubs“ láká na příjemné prostředí, irskou hudbu a samozřejmě bohatý nápojový lístek. Tomu vévodí zdejší specialita – šest druhů čepovaného piva včetně tradičních irských značek. Na své si však přijdou i milovníci míchaných drinků.

Více informací: www.berniesirish.stodolni.cz

Boomerang (Ostrava) – hudební klub Boomerang se může pochlubit adresou ve vyhlášené Stodolní ulici v Ostravě. Je to oblíbený podnik pro milovníky dobré hudby bez rozdílů žánrů – v programu najdete koncerty kapel jako Pražský výběr, -123 minut nebo třeba vystoupení folkových písničkářů. Uvolnit se zde můžete i na diskotéce. V soutěži HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 se Boomerang prezentoval již vloni.

Více informací: www.clubboomerang.cz

Co kdyby (Havířov) – tento bar s neobvyklým názvem zabodoval v loňské soutěži HAVANA CLUB TOUR DE BAR, kde se umístil na stříbrné příčce. Vedle toho se jeho barmani probojovali do finále celorepublikové soutěže Czech Bar Awards 2008. Havířovský podnik se pyšní tím, že patří v ČR mezi několik málo vlastníků unikátního rumu "Havana Club MÁXIMO - RON EXTRA ANEJO", kterých je v ČR pouze osm lahví.

Více informací: www.cokdyby.cz

Corrida club (Ostrava) – najdete jen pár metrů od rušné Stodolní ulice. Šikovní barmani umí připravit míchané alko i nealkoholické drinky podle vaší chuti. Pravidelně se v klubu pořádají diskotéky, připraveni jsou však i na soukromé akce s programem podle vašeho přání.

Více informací: www.corridaclub.cz

Hotel & Irish pub U Freuda (Příbor) – název tohoto příborského podniku není náhodný, v sousedním domě se údajně narodil slavný psychoanalytik Siegmund Freud. Žádná psychoanalýza, zato příjemné posezení s množstvím specialit a dobrého pití vás čeká při návštěvě Irish Pubu. Nechte se zlákat nabídkou irských whiskey, piva nebo ochutnejte vynikající míchané nápoje.

Více informací: www.hotelufreuda.cz

Image cocktail bar (Frýdek-Místek) - Image cocktail bar disponuje netradičním a zajímavým interiérem s celkovou kapacitou 80 míst. V letních měsících je otevřena i zahrádka. Bar je rozdělen na klidovou a rušnější část, v samém centru dění se nachází bar. Profesionální barmani se rádi pochlubí svým "žonglujícím uměním". Důraz dávají na to, aby si každý host na svém koktejlu či drinku "pochutnal". V pestré nabídce 150 druhů koktejlů (alko i nealko) si vybere opravdu každý .

Více informací: www.imagebar.cz

Jaškovská krčma (Těrlicko) – se nachází v budově, jejíž část podle historických pramenů pochází ze 13. století, což ji řadí mezi nejstarší hospody ve Slezsku. V letních měsících si návštěvníci mohou posedět na terase a vychutnat si výhled na Těrlickou přehradu. Šikovní kuchaři umí vykouzlit neopakovatelné lahůdky, které doplní zruční barmani míchaným drinkem v alkoholickém i nealkoholickém provedení. Kromě toho se návštěvníci mohou těšit na různá divadelní představení, koncerty pod širým nebem, vystoupení kejklířů a šermířů.

Více informací: www.jaskovskakrcma.cz

Templ - live music club (Ostrava) – tento multikulturní hudební klub najdete v tlukoucím ostravském srdci zábavy, ve Stodolní ulici. Klub Templ přináší mnoho nových prvků do zaběhaných klubových stereotypů, např. každé pondělí zde funguje nealkoholický bar pro mládež s programem, který dává prostor pro mladé začínající kapely, divadla a mladé lidi. Každou sobotu se mohou návštěvníci zúčastnit výuky základů salsy pro jednotlivce i páry, navštívit Integrovaná setkání neboli kulturní programy v klubu pro handicapované i zdravé občany. Templ láká na zajímavé koncerty a další kulturní akce. K dobré zábavě patří i dobré pití, které vám podle chuti namíchají barmani.

Více informací: www.templ.zulu.cz




O dobrou zábavu na tanečním parketu se postará rezident akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR David Bowles, kterého doprovodí zpěvačka Charlie One (Ohm Square) a perkusionista Drum ID. Z dalších osobností české taneční scény se v Ostravě představí DJ Chris Sadler, Loutka a Manio.

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si je vyzvedněte ve svém oblíbeném soutěžním baru. Vstupné na místě bez registrace vás přijde na 300,- Kč.

Přehled dalších zastávek:

• 7. 5. 2009 - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
• 16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
• 13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz
 
Ostrava zažije barmanský „den D“

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepší koktejly na Ostravsku míchají barmani havířovského klubu Co kdyby
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016