PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
11.04.2009 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Výstaviště Černá Louka
DJs:
David Bowles (fr) feat. Drum ID & Charlie One, Chris Sadler, Loutka, Manio
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Manio
22:30 - 23:00 Představení soutěžících podniků - moderuje Juan
23:00 - 00:00 Chris Sadler
00:00 - 01:30 David Bowles feat. Charlie One on vocals & Drum-ID live djembé
01:30 - 03:00 Loutka
03:00 - 04:00 Chris Sadler
04:00 - 04:15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04:15 - ??:?? David Bowles
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Před Velikonocemi si v Ostravě užijte velkou barmanskou show
Na tuto sobotu se jistě pečlivě chystají barmani z osmi moravskoslezských barů a podniků. Na ostravském výstavišti Černá louka je 11. dubna čeká barmanská soutěž, v níž se utkají se zástupci barů z Ostravy, Frýdku – Místku, Havířova, města Příbor a Těrlicka. Prostor za gramofony bude patřit DJ Davidu Bowlesovi, kterého doprovodí zpěvačka Charlie One (Ohm Square) a perkusionista Drum ID. Z dalších osobností české taneční scény se v Ostravě představí DJ Chris Sadler, Loutka a Manio. 
 
Velikonoční svátky nebudou pro barmany z Ostravska znamenat jen sváteční pohodu s pomlázkou a koledou, ale boj o titul nejlepšího baru a podniku v okolí Ostravy. Již tuto sobotu ve 21 hodin odstartuje v pavilonu A1 ostravského Výstaviště Černá louka regionální kolo soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2. Netradiční barmanské soutěže se zúčastní dvoučlenné týmy celkem z osmi podniků Moravskoslezského kraje: Bernie's Irish Pub, Boomerang, Corrida club,Templ - live music club (Ostrava), Co kdyby (Havířov), Hotel & Irish pub U Freuda (Příbor), Image cocktail bar (Frýdek-Místek), Jaškovská krčma (Těrlicko). Na vítěze čeká postup do celorepublikového finále, kde je hlavní odměnou zájezd do mekky kubánského rumu – Havany.



Akce nabídne návštěvníkům vedle zábavy a skvělých míchaných drinků také příležitost k odpočinku v podobě „D“ smoking lounge, která láká k příjemnému posezení a nabízí i možnost zasoutěžit si o drobné dárky. Ryze „dámskou“ záležitostí je speciální zóna Girlshop.cz vybavená příjemným barem. Návštěvnice si zde za vyplněný kupón vyzvednou welcome drink zdarma a zároveň se zařadí do slosování o voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup dámské módy v Girlshopu. Chybět nebude ani vystoupení exotických tanečnic.

Jak lze spojit barmanskou soutěž se skvělou hudbou se můžete přesvědčit v podání předních českých DJs. Hlavním bodem hudebního programu akce je společné vystoupení původem francouzského DJ Davida Bowlese, zpěvačky Charlie One (Ohm Square) a perkusionisty Drum-ID. V našláplém tanečním rytmu bude pokračovat DJ Chris Sadler, Loutka a rezident akcí pod hlavičkou HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 – Manio.

Jak na akci:

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 v Ostravě proběhne 11. 4. 2009 v pavilonu A1, Výstaviště Černá louka. Ostravské výstaviště je situováno v centru města, vedle Masarykova náměstí. Dopravní spojení městskou hromadnou dopravou: konečná zastávka tramvají č. 6, 10, 11, tramvaj č. 9 a 13 – zastávka „ Výstaviště “.

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si jej můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč. Přijďte podpořit svůj bar!

Přehled dalších zastávek:

• 7. 5. 2009 - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
• 16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
• 13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz
 
Kde na Ostravsku umí namíchat nejlepší koktejly? Ostrava zažije barmanský „den D“

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepší koktejly na Ostravsku míchají barmani havířovského klubu Co kdyby
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016