PARTYINFO

 

HIGH ON IT!

Datum konání:
29.05.2009 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Aphrodite (uk), John B (uk), Break (uk), Koogi, Katcha, Formitox, Ufo, Killa, Doox
Info:
http://www.highonit.cz
Popis:
vstup 229 czk
Line-up:
Drumand bass.cz Main Stage:

20:00 - 21:00 Killa b2b Doox
21:00 - 22:30 Koogi
22:30 - 24:00 Break
24:00 - 02:00 John B
02:00 - 04:00 Aphrodite
04:00 - 05:30 Katcha
05:30 – 06:30 Formitox b2b Ufo
 
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
High On It již tento pátek - last info Aphrodite - biography (uk)
Představujeme: John B, blázen nebo génius?
Pokud jste s tímto pojmem za posledních deset let nepřišli do styku, musíte žít nejspíš pod zemí. Narodil se roku 1977 jako John Bryn Williams v britském Maidenheadu a už jako malý při hře na klavír začal objevovat kouzlo hudby. To si však ještě netupíroval vlasy a nelakoval nehty. V domácím studiu z druhé ruky, které mu vlastní otec pomohl dát dohromady, nejdřív vytvořil pár techno skladeb, které ale byly rychle zapomenuty. Až po dokončení studia na Durhamské univerzitě, kde kupodivu nestudoval hudbu, ale buněčnou biologii, se plně vrhnul do vod drumandbassu. A udělal dobře.
 
Stačilo dát dohromady pár tracků na demo a rozeslat to těm správným lidem, kterými byli v Johnově případě velikáni jako Goldie či DJ SS, se kterým rovnou podepsal smlouvu a záhy se objevil na kompilaci Jazz and Bass jeho labelu New Identity. Povzbuzen k práci kladnými odezvami ze všech stran začíná John produkovat jeden track za druhým. Po účasti na Grooveriderově kompilaci The Prototype Years jeho jméno prudce stoupá na ceně. Roku 1999 vychází první single We Like The Music / Heat Seeker na jeho vlastním labelu Beta Recordings, ke kterému v pozdějších letech přidává značky Tangent, Chihuahua a Nu_Electro. John se začíná umisťovat na předních místech drumandbassových žebříčků. Média jako Mixmag či DJ Magazine ho nazývají jedním z nejlepších hudebníků svého druhu.

Jelikož je John velkým fanouškem Sigmunda Freuda, jeden ze svých posledních hudebních počinů pojmenoval právě po něm. V současné době hraje po celém světě před vyprodanými halami a mimo hudby poutá pozornost i svým extravagantním vzhledem, který jeho fanoušci tak rádi kopírují. Vždy originální a svůj. Můžete ho milovat, můžete ho nenávidět. Ale jedno je u něj jasné… Punk’s not dead.

John B vystoupí na akci HIGH ON IT! v pátek 29.5.2009 – Pardubice PVV Ideon

Vstupenky koupíte v předprodeji za 229,-Kč (včetně všech poplatků a dph) v celostátní síti Ticketportal www.ticketportal.cz, ve vybraných kamenných obchodech a online také na www.rave.cz/shop a shop.techno.cz.

www.highonit.cz

www.john-b.com
 
High On It!: představujeme - Break DnB mejdan High On It! má svůj web Pardubice hlavním městem drum’n’bassu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z High on It od Sody Čtenářský videoreport a fotky z High On It! od Koudise
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016