PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
07.05.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Paco (Open House/Politics of Dancing, fr), David Bowles & Drum-ID (HCTDB residents), Chris Sadler, Hector Lopez, Manio, Mitch alive! & Alesh One
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup po registraci na www.tourdebar.cz zdarma, ostatní 300 czk, Extra: exotic dancers, barmanská exhibice a soutěžní show nejlepších barů z Prahy, moderátor: Juan, navigace: Metro "C" - stanice Letňany, 2 min. pěšky
Line-up:
21.00-22.30 DJ Hector Lopez
22.15-23.00 Představení Top 10 soutěžících podniků - moderuje Juan
23.00-00.00 DJs Mitch Al!ve & Alesh One (Berlin, GR)
00.00-01.30 DJ PACO (Paris, FR)
01.30-03.00 DJ David Bowles feat. Drum-ID on live djembé
03.00-04.00 DJ Chris Sadler
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 DJs Chris Sadler, Manio
 
 
Pražským barmanům zbývají poslední dny do soutěžního klání
Do Prahy míří berlínští funk baviči DJ Mitch al!ve & Alesh One
Pražská Havana Club Tour De Bar 2 bude výjimečná. Návštěvníkům nabídne akce kromě barmanských exhibicí i vůbec nejvíce hudebních interpretů ze všech regionálních zastávek tohoto ročníku. Během předsvátečního večera se 7. května na jediném podiu na pražském výstavišti PVA představí celkem osm hudebníků z ČR a zahraničí. Bezpochyby největším tahákem bude francouzský DJ Paco a duo berlínských showmanů DJ Mitch al!ve & Alesh One. Vystoupení těchto německých hudebníků vyniká neuvěřitelně zábavnými mixy funky pecek 70. let, soulu a rapu z 80. let, které prokládají skvělým scratchingem.
 


Alesh One
je spojen s hip hopovou scénou již od roku 1983. Delší dobu žil v Německu, kde studoval komunikační design a writing. Stal se jedním z prvních graffiti-writerů v bývalém ČSSR a podílel se na založení EGU – Evropské Graffiti Unie. Právě v Německu se seznamuje s hudebními styly jak je funk, soul a reggae. V roce 2005 se vrátil do Prahy, kde pořádal své první akce v klubu Roxy, Rock Café a pravidelně hostoval na akcích v ČR i zahraničí. Od roku 2008 žije  Alesh v Berlíně, kde hraje v klubech CCCP Club, White Trash a Bohannon. Vedle hudby se tento všestranný umělec věnuje také videu a animacím. Natočil např. hudební klipy pro kapely Goethes Erben, Reimheitsgebot, Die Unendlichen Gedichte (dnes NOSLIW), atd, na svědomí má také hudební klip slovenské zpěvačky TINA a reklamní spot pro T-Music. Publikuje na webzinu Waddup.net věnovanému reggae a urban music.

ALESH ONE: www.myspace.com/skillfullbooking (za shlédnutí rozhodně stojí jeho videogalerie)



MITCH AL!VE
Tento německý DJ stojí za hudební skupinou Funkstation, kterou spolu s ním tvoří Mr.Pietsch (saxofon) a Andreas Höppner (basa). Jejich vystoupení je založené na kombinaci moderní produkce z gramofonů a klasických hudebních nástrojů. Na akci HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 předvede DJ Mitch al!ve spolu s Aleshem One zábavnou hudební show. Ze svých djských kufrů vytáhnou nesmrtelné funk skladby, na které se bavili už naši rodiče. Vše kombinují s dalšími styly a okoření originálním scratchingem, a to vše naservírují takovým způsobem, že na jejich vystoupení jen tak nezapomenete.

DJ MITCH AL!VE: www.myspace.com/mitchalive

Jako pozvánku na pražskou akci namíchali tito interpreti speciálně pro HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 unikátní set pojmenovaný "Tour De Spring Bar Mix". Další skvělý set najdete zde.
 
Přehled podniků, které se nominovaly do soutěže:

Cathedrale, DC 1, Havana Club, La Casa Argentina, La Fuente, Music club N11, Postel, Tobaco, Zanzibar a Zlatý Strom music club. Dvoučlenné barmanské týmy z těchto barů a podniků se budou během soutěžního večera snažit nalákat ke svému barovému pultu co možná nejvíce návštěvníků a dosáhnout tak na vítězný titul. K vidění tak budou atraktivní barmanské exhibice a dekorace barů.

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si je můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Přehled dalších zastávek:
16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz 
 
Nejlepší pražští barmani vyráží do boje Tour De Bar Praha - jedinečná barmanská exhibice a rozjetá party s originálními zahraničními DJs

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Letňany ožily barmanskými a djskými exhibicemi
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016