PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
07.05.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Paco (Open House/Politics of Dancing, fr), David Bowles & Drum-ID (HCTDB residents), Chris Sadler, Hector Lopez, Manio, Mitch alive! & Alesh One
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup po registraci na www.tourdebar.cz zdarma, ostatní 300 czk, Extra: exotic dancers, barmanská exhibice a soutěžní show nejlepších barů z Prahy, moderátor: Juan, navigace: Metro "C" - stanice Letňany, 2 min. pěšky
Line-up:
21.00-22.30 DJ Hector Lopez
22.15-23.00 Představení Top 10 soutěžících podniků - moderuje Juan
23.00-00.00 DJs Mitch Al!ve & Alesh One (Berlin, GR)
00.00-01.30 DJ PACO (Paris, FR)
01.30-03.00 DJ David Bowles feat. Drum-ID on live djembé
03.00-04.00 DJ Chris Sadler
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 DJs Chris Sadler, Manio
 
 
Pražským barmanům zbývají poslední dny do soutěžního klání Do Prahy míří berlínští funk baviči DJ Mitch al!ve & Alesh One Nejlepší pražští barmani vyráží do boje
Tour De Bar Praha - jedinečná barmanská exhibice a rozjetá party s originálními zahraničními DJs
Ve čtvrtek 7. května proběhne v exkluzivních prostorách výstaviště PVA Letňany pražské kolo regionální soutěže nejlepších barů a podniků z hlavního města - Havana Club Tour De Bar 2. Netradiční barmanskou exhibici doplňuje pestrý hudební program s předními zástupci české taneční scény. Překvapením večera budou speciální zahraniční hosté - DJ Paco, jedna z nejvýraznějších osobností francouzské taneční scény, a němečtí funk baviči DJ Mitch alive! & Alesh One.
 
Regionální kolo putovní barmanské soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 nabídne chutné míchané drinky v podání zástupců deseti nejlepších pražských barů a podniků. Součástí akce jsou také djská vystoupení Davida Bowlese společně s perkusionistou Drum ID, Chrise Sadlera, Hectora Lopeze a Mania. Největším tahákem však bude francouzský DJ Paco, který platí za jednoho z nejuznávanějších DJs taneční scény ve Francii.



DJ Paco, vlastním jménem Guillaume Piriou, pochází z Bretaně, ale své dětství prožil v Africe. Ve 14 letech se vrátil zpět do Francie, kde se později začal věnovat taneční hudbě. Pravidelně vystupoval v jednom z prvních houseových klubů ve Francii - Calao Saintfont, otevřel si vlastní podnik s názvem Tample a hrál na velkých akcích po boku takových jmen jako Laurent Garnier, Jeff Mills, Josh Wink či Carl Craig.

Později se Paco stal rezidentem návštěvnicky velice úspěšných akcí Open House, na kterých dodnes hraje a podílí se také na hudební dramaturgii. V současnosti je DJ Paco považován za jednoho z nejuznávanějších profesionálních francouzských DJs, vystupoval ve většině nejvyhlášenějších francouzských klubů, jako např. Rex Club, Le Baron, Terrassa, Queen, Mix Club, Redlight, la Villa Rouge, Le Klub v Nice. V jeho podání se můžete těšit na našlapaný, rozjetý a veselý funky house; sám Paco svůj styl označuje jako dubby disco funk. Za svou hudební kariéru hostoval Paco na řadě akcí v zahraničí a ve výčtu nechybí ani Česká republika, kde se českým fanouškům představil v pražských klubech Roxy, Mecca a Radost FX. Ve svých setech dokáže bezchybně a energicky mixovat velmi vkusně vybrané skladby a přivést tak tanečníky do neuvěřitelné euforie, což jistě pražské publikum velmi ocení.

DJ PACO



Dalším hudebním překvapením večera bude společné vystoupení berlínských hudebníků DJ Mitch alive! & Alesh One. V jejich podání se můžete těšit na velmi zábavný funk set okořeněný precizním scratchingem. Ochutnávku jejich djského umění si může poslechnout zde.



DJ MITCH ALIVE!F
ALESH ONE

 Přehled podniků, které jsou v tuto chvíli nominovány do soutěže:

Cathedrale (Praha)
DC 1 (Praha)
Havana Club (Praha)
La Casa Argentina (Praha)
La Fuente (Praha)
Music club N11 (Praha)
Postel (Praha)
Tobaco (Praha)
Zanzibar (Praha)
Zlatý Strom music club(Praha)

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si jej můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Přehled dalších zastávek:
16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na: promo@tourdebar.cz 
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Letňany ožily barmanskými a djskými exhibicemi
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016