PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
16.05.2009 - sobota
Místo konání:
Pardubice - ČEZ Aréna (malá hala)
DJs:
David Bowles & Drum-ID (live djembé), Chris Sadler, Manio, Béla En, Electrohands (Gody & Honza Mayer)
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup po registraci na www.tourdebar.cz zdarma, ostatní 300 czk, Extra: exotic dancers, barmanská exhibice a soutěžní show nejlepších barů z Prahy
Line-up:
21.00-22.30 ELECTROHANDS (DJ Gody & Honza M.)
22.30-22.45 Představení soutěžících podniků - moderuje Juan
22.45-00.15 Dj BÉLA EN
00.00-02.00 Dj DAVID BOWLES feat. Drum-ID on live djembé
02.00-04.00 Dj CHRIS SADLER
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 Dj MANIO
 
 
Barmani z Pardubicka bojují o titul nejlepšího a možnost předvést se v celorepublikovém finále
Tuto sobotu se do Pardubic chystají barmani z osmi nejoblíbenějších podniků v tomto východočeském kraji. Čeká je celovečerní barmanská přehlídka spojená s party, Havana Club Tour De Bar. Kdo předvede odvážnější exhibici, připraví více koktejlů a naláká co nejvíce návštěvníků, zvítězí. Na tuto akci otevře své prostory moderní ČEZ arena. O skvělou atmosféru na parketu se postarají DJs David Bowles, Chris Sadler, Manio, Béla En a hudební projekt Electrohands.
 


Již tuto sobotu mohou Pardubičtí obdivovat zručné barmany a ochutnat jejich výborné drinky na barmanské a djské exhibici HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2. Utkají se spolu dvoučlenné týmy z šesti pardubických barů (Dýdy Baba, Hany Bany, Che's bar, Road cafe, Pata Puf a St. Patrick), po jednom zástupci má Chrudim (Baraka bar) a Přelouč (Maddox). O skvělou atmosféru na tanečním parketu se postará původem francouzský DJ David Bowles, kterého bude na perkuse doprovázet hudebník Drum-ID. Příjemné taneční pecky zahraje DJ Chris Sadler a v pohodovém stylu se ponese i set DJ Mania. Vůbec poprvé se na tomto turné představí moderátor pořadu Frisbee na TV Óčko, Béla En, a také duo východočeských DJs Gody & Honzy Mayera aka Electrohands. Roztančí vás atraktivní tanečnice v exotických kostýmech ala karibská party.

Pokud si budete chtít oddechnout od víru zábavy, navštivte „D“ smoking lounge s příjemným posezením a možnosti vyhrát nějaké dárky. Speciálně pro dámy a slečny bude otevřena zóna Girlshop.cz. Návštěvnice si zde za vyplněný kupón vyzvednou welcome drink zdarma a zároveň se zařadí do slosování o voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup dámské módy v Girlshopu. Aktuální informace o průběhu soutěže a průběžné výsledky snažení jednotlivých barů budete moci sledovat na velkých videoprojekcích. Akce začíná ve 21:00 a končí v 5:00.

Adresa: ČEZ Arena, Sukova třída 1735, Pardubice, www.arenapce.cz

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si jej můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Přijďte povzbudit váš bar, o vítězi rozhodují pouze návštěvníci.

Poslední zastávka druhého ročníku soutěže proběhne:
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
Jak to vidí ti za gramofony – anketa mezi rezidenty Havana Club Tour De Bar Do souboje barmanů nastoupí Chrudim, Přelouč a Pardubice ČEZ arena bude hostit nejlepší barmany Pardubicka a djskou show

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Rekordní počet návštěvníků zvolil nejlepším podnikem Pardubicka Che´s bar
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016