PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
16.05.2009 - sobota
Místo konání:
Pardubice - ČEZ Aréna (malá hala)
DJs:
David Bowles & Drum-ID (live djembé), Chris Sadler, Manio, Béla En, Electrohands (Gody & Honza Mayer)
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup po registraci na www.tourdebar.cz zdarma, ostatní 300 czk, Extra: exotic dancers, barmanská exhibice a soutěžní show nejlepších barů z Prahy
Line-up:
21.00-22.30 ELECTROHANDS (DJ Gody & Honza M.)
22.30-22.45 Představení soutěžících podniků - moderuje Juan
22.45-00.15 Dj BÉLA EN
00.00-02.00 Dj DAVID BOWLES feat. Drum-ID on live djembé
02.00-04.00 Dj CHRIS SADLER
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 Dj MANIO
 
 
Barmani z Pardubicka bojují o titul nejlepšího a možnost předvést se v celorepublikovém finále
Jak to vidí ti za gramofony – anketa mezi rezidenty Havana Club Tour De Bar
Napadlo vás, jak vnímají atmosféru akce ti, kteří stojí před publikem na podiu? Zeptali jsme se za vás čtyř rezidentních hudebníků, kteří pravidelně vystupují na barmanské soutěži spojené s taneční party - Havana Club Tour De Bar. V anketě odpovídali DJs Chris Sadler, David Bowles, Manio a perkusionista Drum-ID. Všichni dotázaní vystoupí společně již tuto sobotu v pardubické ČEZ areně.
 


Pravidelně hraješ na akcích HAVANA CLUB TOUR DE BAR, připravuješ si na každou zastávku turné něco speciálního?


Chris Sadler: Snažím se, aby každý set byl odlišný od toho předešlého. Stejně tak se snažím přizpůsobit publiku a náladě, která je v každém městě trochu jiná.

David Bowles: Prioritou je pro mě hudba, o které vím, že lidi bavila na dřívějších zastávkách turné. Pokaždé se snažím přidat nějaký nový materiál.

Manio: No tak především si beru na každou akci jiné tričko nebo košili, abych nevypadal stejně na fotkách. A co se týká muziky, mám sebou vždy svůj "arzenál" obsahující stovky, možná tisíce skladeb, který se stále rozšiřuje, jelikož jej neúnavně rozšiřuji o další a další "Havana" pecky.

Drum–ID: Hraji spontánně, protože všechno, co potřebuješ k hraní na bubny musí vycházet z tebe. Pokaždé, když hraji na podiu, je to jako milovat se s ženou, něco „nadpozemského“. Je to výsledek spojení dvou elementů: umělce a publika. Při správné frekvenci obojího vás to unáší na vlnách inspirace a lásky. A když frekvence není dobrá, no, to si dokážete představit sami.



Která z letošních akcí pod hlavičkou HAVANA CLUB TOUR DE BAR se ti líbila nejvíce, jaký byl tvůj nejlepší zážitek a proč?

Chris Sadler: Letos jsem zatím vystupoval pouze v Ostravě a v Praze. Ta pražská zastávka vypadala slibně, ale bohužel kvůli hraní ve Zlíně jsem musel hned po mém setu vypadnout. V Ostravě ovšem bylo spousta pohledných slečen, pro které je samozřejmě vždycky radost hrát. Takže se zatím zdržím hlasování, dokud nemám za sebou akci v Pardubicích a ve Zlíně.

David Bowles: Oblíbenou úplně nemám, každá má něco do sebe, někdy to jsou spíš lidi, někdy spíš prostor a zvuk, někdy je to celé úplně perfektní. Například zvuk v Plzni, tím že to bylo v kulturáku ve tvaru půlměsíce, byl úplně úžasný. Parket byl spíš menší, tak se tam vytvořila atmosféra, jako nikde jinde a bylo to příjemné až do konce. V Jihlavě se bavilo skoro tři tisíce lidí, kteří tancovali až do rána na zimním stadionu, i když zvuk tam nebyl tak dobrý kvůli prostoru, který tam měl všude sklo. Byla tam výborná atmosféra. Co se týče dalších akcí, ještě Olomouc byla hodně povedená všeobecně, a i když pršelo tak v Brně to bylo taky skvělý. Za nejlepší zážitek považuji čtvrtek 7. května v Praze, protože měl DJ Paco geniální nápad, když jsme se tak dlouho neviděli, že bychom hráli spolu celou dobu místo každý svoji hoďku a půl. Myslím, že se to hodně povedlo, publiku se to líbilo, kamarádům taky, ještě doufám, že i produkce byla spokojená - to zatím nevím :)

Manio: Nejsem schopen říct, která akce byla nejlepší, jelikož pro mne každá z nich měla své kouzlo. Nejlepších zážitků mám nespočet, za všechny třeba když jsem v Jihlavě loni v červnu během svého vystoupení málem třikrát omdlel, protože jsem měl nějakou virózu a horečku 38' - a nejen že si toho nikdo nevšiml, ale ještě mně všichni pochválili. Jinak publikum bylo super v Brně, Jihlavě, Budějovicích, Plzni, Olomouci, Karlových Varech, Ostravě a v Praze a myslím, že bude i v Pardubicích a Zlíně. Zážitky z barů bohužel nemám, protože na ně nesmím chodit.

Drum-ID: Prostory, barmani i lokality byly perfektní na všech zastávkách. Nejlepší akce hodnotím v tomto pořadí: 1. Jihlava – bláznivá party, která byla dlouhou dobu pro mě ta nejvydařenější. Není nad pořádnou show, která mě dostane do správných vibrací na celý rok.
2. Olomouc – tancující dav nakopával dje, kteří hráli až temné trance acid věci. Bylo to víc fantastické, než jsem čekal a byl jsem rád, že jsem u toho mohl být.
3. Praha – pěkná móda a hudební výběr, obdivuji tohle město a jeho lidi. Je to můj domov již sedm let a party tady se ničemu nevyrovnají, jsou jedním slovem – stylové.



Kdybys vyměnil místo za mixpultem za barový pult, jaký drink bys namíchal nebo co speciálního bys připravil, abys nalákal k baru co nejvíce návštěvníků?

Chris Sadler: Jako pivař se v těch drinkách moc nevyznám, ale rozhodně by to nebyl drink, který jsem dostal z jednoho baru na ostravské zastávce. Nevím, jak se jmenoval, ale byl jasně modré barvy a chutnal jako kombinace žvýkačky s Ironem. To bylo vážně síla.

David Bowles: Drinky bych nechal stejné, ale dal bych na pult arašídy, olivy a preclíky zadarmo. Je známé, že po slaném chutná pořádný drink ještě lépe.

Manio: Desetikilometrovej radioaktivní Long island ice tea, po kterým by lidi hezky svítili a hektolitrový „kubíčko“ (Cuba libre) s extra H2SO4 limetkou a porcí suchýho ledu, aby se nepřehřívali a netvářili se kysele. S tím bych to 100% vyhrál!

Drum-ID: Klasický dvojitý panák Havana rumu (smích). Myslím, že koktejly jsou dobré pro holky nebo když jsi na dovolené u moře nebo obojí.



Tuto sobotu budou v Pardubích soutěžit tyto bary: Baraka bar (Chrudim), Dýdy Baba (Pardubice), Hany Bany (Pardubice), Che's bar (Pardubice), Maddox (Přelouč), Pata Puf (Pardubice), Road cafe (Pardubice) a St. Patrick (Pardubice).

Vstupenky na akci

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si jej můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Poslední zastávka druhého ročníku soutěže proběhne:
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

 
Do souboje barmanů nastoupí Chrudim, Přelouč a Pardubice ČEZ arena bude hostit nejlepší barmany Pardubicka a djskou show

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Rekordní počet návštěvníků zvolil nejlepším podnikem Pardubicka Che´s bar
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016