PARTYINFO

 

JAHCOOZI

Datum konání:
12.05.2009 - úterý
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Jahcoozi feat. Robot Koch
Popis:
start 21:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Jahcoozi feat. Robot Koch v pražském Lucerna Music Baru
Máme to potěšení vám oznámit, že berlínské taneční seskupení Jahcoozi se po svém vynikajícím říjnovém koncertu s Monikou Načevou vrací do pražského Lucerna Music Baru. Tentokrát se jako jejich host objeví vzácně naživo jedinečný mistr beatu Robot Koch! Kromě toho, že je duchovním otcem Jahcoozi, hraje spolu s vokalistou RQM v post rock / hiphopovém seskupení The Tape a v nedávné době remixoval mezi jinými hudbu Destinys Child, Trickyho a Th Mole.
 
Jako beatmaker a producent spolupracuje s mnoha umělci z různých zemí, pracuje na beatech a remixech pro hudebníky, jako jsou například Livez (Ninja Tune/Big Dada), Rustie (Stuff Records), Marsimoto (Four Music), Envy (Start Stop), Mochipet (Daly City), Justine Electra (City Slang), Raz Ohara (Kitty Yo), Al Haca (Klein), Christopher Wiltis (Ghostly International) a Amanda Blank (downtown rec).



Jeho hudbu remixují takoví umělci, jako Modeselektor (Bpitch Control), Chris de Luca (Funkstörung) a Ata (Playhouse). Je rovněž známý svými výbornými Dj-skými sety a mashupy a tím, že moc nespí.

Jahcoozi, jehož členové pocházejí z Londýna, Tel Avivu a Kasselu v Německu, hraje od roku 2003 tu nejlepší „inteligentní booty music“ svého druhu, vynikající kombinaci hutných killer beatů a chytrých textů ve velkém stylu, se kterou procestovali svět. Ti, kdo mají rádi M.I.A.a Lady Sovereign, určitě ocení drsný, energický styl frontmanky Sashy Perery.

Jahcoozi hráli jako předkapela Aphex Twin, Big Dada Soundsystem, DAT Politics, Chicks on Speed, Airborn Audio, Kevin Blechdom, Jamie Lidell, Tiefschwarz a Mocky. Remixoval je  Stereotyp, Modeselektor, Beige a DJ Highfish a spolupracovali rovněž s M. Sayyidem (AntiPopConsortium / BigDada), Knifehandchop (Tigerbeat) and Virus Syndicate (Planet Mu) a dalšími. Jejich poslední album „Blitz n Ass“ (A-Sound/Rough Trade) je právě v prodeji.

Dj-ing na koncertu obstará nadějný a talentovaný tým, který tvoří Sepap a Ghandi (Spiritual Sound System / Radio 1), jehož pozoruhodné sety můžete slyšet každou pondělní noc v pořadu Radia 1 „Acidelika“.

Těšíme se na další noc se skvělou hudbou, tancem a zábavou.

Přijďte!
 

Reporty

 
Report z koncertu Jahcoozi od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016