PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
13.06.2009 - sobota
Místo konání:
Zlín - Sportovní hala Novesta
DJs:
David Bowles & Drum–ID, Chris Sadler, Pat Heart, Manio
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
vstup na místě 300 czk
Line-up:
21.00-22.15 MONORIDERZ LIVE
22.15-22.30 Představení¬ soutěžících podniků - moderuje Juan
22.30-23.30 DJ MANIO
23.30-01.00 DJ DAVID BOWLES feat. Drum-ID on live djembé
01.00-03.00 DJ CHRIS SADLER
03.00-04.00 DJ PAT HEART
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 DJ PAT HEART
 
 
Zlínští barmani pilují na sobotní souboj Který bar bude reprezentovat Zlín v republikovém finále? Jaké to je, připravovat obří barmanské turné?
Poslední zastávka úspěšného barmanského turné zavítá do Zlína
stPoslední zastávkou druhého ročníku barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar 2 je Zlín. Přehlídka nejoblíbenějších barů Zlínska doplněná o vystoupení předních českých DJs vypukne v sobotu 13. června. Dějištěm akce bude zlínská sportovní hala Novesta, která pojme až tři tisíce návštěvníků. Ze zlínské zastávky vzejde posední barmanský tým, který se zúčastní finále a dostane tak příležitost vyhrát zájezd do kubánské Havany.
 
Výborné míchané drinky, exotické tanečnice atraktivní barmanské exhibice a žhavé sety předních českých i zahraničních Djs, takový je program zlínské zastávky HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2. V sobotu 13. června zaplní prostor haly Novesta improvizované bary vyhlášených podniků ze zlínského regionu, které budou spolu celý večer soupeřit o postup do celorepublikového finále. Vítězní barmani se utkají s finalisty z ostatních regionů ČR o titul nejlepšího a zájezd do Havany, odkud pochází i nejlepší kubánský rum Havana Club.



Zlínskému publiku připraví skvělý koktejl žhavých hudebních rytmů představitelé české taneční scény. Největším lákadlem hudebního programu akce je společné vystoupení DJe Davida Bowlese a perkusionisty Drum–ID, kteří dokáží dostat do varu opravdu každého. Pravidelně na zastávkách HAVANA CLUB TOUR DE BAR hostuje také DJ Chris Sadler a Manio. Poprvé se právě na zlínské akci představí DJ legenda house music - Pat Heart, který si pro tuto akci připravil speciální exoticky laděný perkusivní house set.

Přehled podniků, které se dosud do soutěže nominovaly: Café & Cocktail Bar TERASSA (Zlín), LOFT 577 (Zlín), Golem Gambrinus Klub (Zlín), Moloko (Zlin), Orlí hnízdo (Zlín-Kudlov).

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si je můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Zlínští poslali nejlepší barmany do finále republikové soutěže
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016