PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
13.06.2009 - sobota
Místo konání:
Zlín - Sportovní hala Novesta
DJs:
David Bowles & Drum–ID, Chris Sadler, Pat Heart, Manio
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
vstup na místě 300 czk
Line-up:
21.00-22.15 MONORIDERZ LIVE
22.15-22.30 Představení¬ soutěžících podniků - moderuje Juan
22.30-23.30 DJ MANIO
23.30-01.00 DJ DAVID BOWLES feat. Drum-ID on live djembé
01.00-03.00 DJ CHRIS SADLER
03.00-04.00 DJ PAT HEART
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 DJ PAT HEART
 
 
Zlínští barmani pilují na sobotní souboj
Pouze dva dny nás dělí od okamžiku, kdy budeme znát jména nejlepších barmanů Zlínska. Zástupci pěti nominovaných podniků se utkají již tuto sobotu 13. června ve zlínské hale Novesta v barmanské soutěži Havana Club Tour De Bar 2. Nepůjde přitom jen o boj o první místo, ale vítěz získá možnost reprezentovat region v celorepublikovém finále o hlavní cenu v podobě zájezdu do exotické Havany. Akce nabídne vedle barmanských exhibicí také vystoupení předních DJs, exotické tanečnice a řadu doprovodných akcí. 
 
Ve zlínském kole netradiční barmanské soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 bude soupeřit celkem pět podniků: Café & Cocktail Bar TERASSA (Zlín), LOFT 577 (Zlín), Golem Gambrinus Klub (Zlín), Moloko (Zlín), Orlí hnízdo (Zlín-Kudlov). Do začátku soutěže zbývají poslední dny a bary se horečně připravují, aby v sobotním klání podali co nejlepší výkon. Vítěz musí zaujmout návštěvníky odvážnými exhibicemi, dekoracemi a především chutnými míchanými drinky. Hlavní cenou pro ten nejlepší zlínský bar bude postup do závěrečného republikového kola, jež proběhne po prázdninách.  Zde se spolu utkají finalisté všech regionálních přehlídek o zájezd do mekky kubánského rumu – Havany. Své djské umění představí za mixpultem DJ David Bowles spolu perkusionistou Drum-ID. Legendární DJ Pat Heart nabídne speciální exoticky laděný perkusivní house set. Vystoupí také rezidenti těchto akcí DJ Chris Sadler a Manio.

Sobotní akce nabízí i další zajímavosti: „D“ smoking lounge s příjemným posezením a možností vyhrát nějaké dárky. Pouze dámy a slečny mohou vstoupit do zóny Girlshop.cz. Návštěvnice si zde za vyplněný kupón vyzvednou welcome drink zdarma a zároveň se zařadí do slosování o voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup dámské módy v Girlshopu. Aktuální informace o průběhu soutěže a průběžné výsledky snažení jednotlivých barů můžete sledovat na velkých videoprojekcích.

Místo konání: Sportovní hala Novesta, U Zimního stadionu 4286, Zlín. (www.novestahala.cz)



Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si je můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Finálové kolo soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 vás čeká po prázdninách.

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
Který bar bude reprezentovat Zlín v republikovém finále? Jaké to je, připravovat obří barmanské turné? Poslední zastávka úspěšného barmanského turné zavítá do Zlína

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Zlínští poslali nejlepší barmany do finále republikové soutěže
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016