PARTYINFO

 

OPEN AIR FESTIVAL 2010

Datum konání:
13.08.2010 - 14.08.2010
Místo konání:
Panenský Týnec - letiště
DJs:
LTJ Bukem & MC Conrad (uk), L Plus (sk), Moguai (de), Kosheen (DJ set, uk), IM Cyber & MC One Two, tba
Live:
Röyksopp, Faithless, Richard Müller, The Kissaway Trail, Navigators, Ready Kirken, The Tap Tap, Kasabian, Arno, Čechomor, Monkey Business, Sanyland & Sue, Ohm Square, Support Lesbiens, Sunshine, Dan Bárta a Illustratoshpere, Buty, Tata Bojs, Vypsaná fixa, Psí vojáci, Here, Jiří Schmitzer, 100°C, Tomáš Klus, UDG, Už jsme doma, Wohnout, Xavier Baumaxa, Xindl X, Laura a její tygři, Jan Budař a Marek Ztracený, Kontrafakt, PSH, Indy & Wich, LA4, more
Popis:
vstup 660 czk až do 31.3.2010
 
 
10 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Legendy Faithless vzkazují do ČR: Na tuhle show nezapomenete, bude mít přes 1,5 hodiny Open Air Festival vítá první den tisíce návštěvníků, nejzářivější hvězdy ale teprve dorazí Open Air Festival zve na čtvrteční „ochutnávku“ zdarma – první den je bez vstupného
Faithless a Röyksopp dávají zdarma ochutnávku svých novinek, které zazní na Open Air Festivalu
Hvězdy pátečního programu Open Air Festivalu Faithless a Röyksopp nažhavili své fanoušky na další zastávku v jejich evropském turné - v pátek 13. 8. v Panenském Týnci na Open Air Festivalu. Nabízejí jim totiž možnost stáhnout si z oficiálních webových stránek nové skladby, a to zcela zdarma. Faithless dává ke stažení skladbu „Sun To Me“, Röyksopp uvolnili novinku „This Space“. Také pořadatelé festivalu se snaží fanouškům zkrátit čekání a na webu www.openairfestival.cz vydali první fotky ze stavby areálu. Kilometry plotů, desítky Toi Toi budek a první produkční stany už stojí. Další části skládačky s názvem Open Air Festival porostou na letišti v Panenském Týnci každým dnem.
 
Faithless i Röyksopp mají „online dárek“ pro své fanoušky

Pro stažení singlu „Sun To Me“ budete muset jen udělat pár (virtuálních) kliků a vyplnit jednoduchý registrační formulář. To vše na oficiálním webu www.faithless.co.uk. Kromě toho díky registraci získáte možnost sledovat nejnovější videa nebo skladby, které kapela vydá. „Zde jsou k dispozici také texty nejznámějších songů, neváhejte se je naučit. Váš zpěv může okořenit atmosféru a navnadit Faithless k několika přídavkům,“ vzkazuje fanouškům Faithless promotér festivalu Michal Lukeš.



Norští elektromágové Röyksopp, na rozdíl od svých britských kolegů, dávají svou novinku „This Space“ ke stažení zcela zdarma a bez jakýchkoliv podmínek. Stačí kliknout na „download“ na webu www.royksopp.com. Röyksopp navštívili ČR naposledy před osmi lety, a tak musejí být nejen jejich skalní příznivci skutečně „vyhladovělí“. Kapela od své poslední návštěvy udělala pořádný krok kupředu – vyšla jí skvělá pozitivní deska „Junior“, kterou bude letos na podzim následovat její volné pokračování s názvem „Senior“. Sklady z obou desek zazní už v pátek od 22 hodin na O2 Main stage Open Air festivalu.

Míst v kyvadlové dopravě rychle ubývá, máte už to svoje?

Vstupenku - mám. Místo ve stanovém městečku - mám. A doprava…? Pokud také řešíte tuto poslední otázku, měli byste zbystřit,“ upozorňuje manažerka festivalu Marie Marková. Míst v kyvadlové dopravě totiž ubývá a bez online zaplacené jízdenky hrozí, že se do festivalového ekobusu nevejdete. Ekobusy vás pohodlně dovezou až do areálu, navíc nemusíte řešit parkování a starosti o auto. Nákup jízdenek je otázkou několika kliknutí. „Hned během prvního dne se prostřednictvím předprodeje jízdenek naplnilo několik ekobusů. Nenechte se o místo v jednom z nich připravit a navštivte www.amsbus.cz, jako místo odjezdu nastavte Praha Stodůlky a jako cíl Panenský Týnec, vyplňte příslušné datum a sedadlo rezervujte,“ upřesňuje Marie.

Chcete-li se vyhnout čekání na odjezd z festivalu, rezervujte jízdenku zpáteční. Cena jedné jízdy při nákupu přes internet je 85 Kč, při platbě na místě 70 Kč, pro členy O2 Extra bude jízdenka zlevněná na 40 Kč a to prostřednictvím slevového kuponu z webu www.o2extra.cz, který je nutné vytisknout a předložit dopravci při nákupu jízdenky. Jízdní řád ekobusů najdete na www.idos.cz, kde je opět třeba nastavit Stodůlky jako místo odjezdu a Panenský Týnec jako cíl. Zadáte-li datum 12. - 15. 8., zobrazí se všechny autobusy, které do Panenského Týnce a zpět pojedou.



Zahrajte si bossaball – křížence mezi gymnastikou, fotbalem a capoierou

Nová sportovní disciplína, která v sobě kloubí prvky fotbalu, volejbalu, nohejbalu, capoiery a gymnastiky, to je bossaball. Díky Hitrádiu vyroste v areálu festivalu bizarní gumová atrakce. Neobvyklé sportoviště tvoří dvě trampolíny umístěné v nafukovací konstrukci, která slouží jako prevence úrazů při pádu z trampolíny a zároveň tvoří hřiště rozdělené sítí na dvě poloviny. Síť je umístěna mnohem výše než je obvyklé u nohejbalu nebo volejbalu. Úkolem hráčů je odrazit se z trampolíny a dostat míč na druhou stranu. Odborníci na tuto disciplínu ke smeči přidávají salta a podobné artistické prvky. Krom sportovního utkání je tak bossaball i dechberoucí podívanou.

Vstupenky na Open Air Festival jako odměna

Brány Open Air Festivalu jsou otevřené pro pracovníky Člověka v tísni a Sdružení Linka bezpečí. A to díky Nadaci O2, která věnovala těmto svým dlouhodobým partnerům celkem 800 volných vstupenek. 500 z nich získá obecně prospěšná společnost Člověk v tísni, která pomáhá lidem v krizových oblastech po celém světě i u nás v České republice. Zprostředkovává přitom nejen rychlou humanitární pomoc, ale také pomáhá v dlouhodobých rozvojových projektech. Ty pomáhají například šířit vzdělání a zlepšovat zdravotnictví v chudých oblastech po celém světě. Dalších 300 lístků získá Sdružení Linka bezpečí, které se věnuje pomoci dětem a mladým lidem nejen v obtížných životních situacích, ale i v jejich každodenních starostech. Všechny darované lístky mohou organizace rozdělit mezi své pracovníky a dobrovolníky, které tak motivují k další prospěšné práci.
 
Kasabian při koncertě na Open Air Festivalu „ztratí hlavu“. A ne jednu. Faithless chystají speciální audiovizuální show. Tu na Open Air Festival veze několik plných kamionů Přijďte na Open Air Festival a domů odjeďte v novém Seatu Ibiza ST kombi Kosheen DJs chystají exkluzivní set na Open Air Festivalu, zazní i skladby z chystané desky Röyksopp vydají očekávané album „Senior“ na podzim, skladby z něj ale zazní už na Open Air Festivalu Faithless vydají nový singl „Tweak Your Nipple“. Taneční hymna zazní i na Open Air Festivalu Open Air Festival přidává zážitky - koncert Mandrage, set IM Cyber & MC One Two i skoky na obří bungee trampolíně Kasabian, adrenalinové atrakce a zóna pro děti – Open Air Festival představil další zásadní „taháky“ Labyrint s pozitivní energií vyroste na Open Air Festivalu 385 korun za vstupenku na Open Air Festival? Už jen do konce května Open Air Festivalu stále roste – přibývají Navigators, Ready Kirken a The Tap Tap Objevte v sobě bubeníka nebo si vyzkoušejte sklářské umění – to vše díky neziskovkám na Open Air Festivalu Dánští The Kissaway Trail, čerstvý objev evropské indie scény, zazní na Open Air Festivalu Open Air Festival zve na oběd zdarma a přidává i hudební „dobrotu“ na line-up – set Kosheen DJs Open Air Festival se hlásí do celosvětové soutěže ekologických festivalů A Greener Festival Awards Open Air Festival rozjíždí soutěž o VIP lístky na koncert Black Eyed Peas. Včetně drinků zdarma a navíc ve speciálním Skyboxu Open Air Festival: LTJ Bukem a Moguai potvrzeni, nejlevnější vstupenky exkluzivně v našem shopu Na Open Air Festival se chystá mezinárodní DJská výprava: britské duo LTJ Bukem a MC Conrad, Slovák L Plus i Němec Moguai Král československého hiphopu Rytmus dorazí na Open Air Festival spolu s Kontrafakt, PSH, Indy & Wich a LA4 Kasabian! Open Air Festival vytahuje další eso Odpočet zahájen: 7 dní do odhalení další zahraniční hvězdy Open Air Festivalu a zároveň 7 dní nejlevnějších vstupenek „Papa house music” DJ Dimitri se postaví za gramofony na nyní už třídenním Open Air Festivalu Kníže Bruncvík dorazí na divadelní stage Open Air Festivalu, Monkey Business a Sanyland na tu hudební Open Air Festival rozdává drinky svým přátelům, zavádí VIP vstupenky a potvrzuje Ohm Square Röyksopp přivezou z polárního kruhu na Open Air Festival novou desku a show pestrou jako polární záře Faithless vystoupí na Open Air festivalu v pátek 13. srpna Na Open Air Festivalu vystoupí Tata Bojs i Marek Taclík v roli posledního Depešáka Nový Open Air Festival přiveze do Čech Faithless a nabídne dvě vstupenky v ceně jedné
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016