PARTYINFO

 

RAVE NATION 7

Datum konání:
24.09.2010 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Killer, Lucas, Shiva, Yess
Popis:
start 20:30, vstup 40 czk
 
 
Sedmé pokračování Rave Nation v klubu Ponorka!
Kdo si chce v Pardubicích poslechnout rychlé acid techno, hardcore, psytrance, ale i melodický trance - vše na jedné stage, má omožnost na sedmém pokračování party Rave Nation, která pokračuje v pátek 24.9.2010 opět v pardubické Ponorce. Tentokrát bude v duchu návratu do starších klubových časů, navíc po dlouhé době přivítá hosta.
 


Gramofony roztočí jako vždy Lucas, který ale kompletně změní set a bude hrát výhradně ze starých trance a tech-trance desek, po něm se tempo výrazně zrychlí - nastoupí oblíbený hlinecký psytrance DJ Shiva, někdejší průkopník hlinecké undergoundové scény, zakladatel Blueroomu a Technosedánků.

Po něm zahraje host - dnes již legendární pardubický techno DJ YESS, terého si většina pardubické „L-Klubové generace“ určitě pamatuje z dob technoparties v Atomiku, Apollu, techno fesťáků a podobných akcí téměř deset let nazpět, v době zlaté éry pardubické technoscény. Dnes stále občas vystupuje na akcích jako "Inspektor lásky", nicméně na Rave Nation 7 přijde zahrát ve starém yessáckém stylu jeho klasické tvrdší techno. Party tradičně vygraduje rychlým acid techno a rave setem v podání pořadatele Rave Nation - DJe Killera. V jeho setu určitě opět dojde i na staré rave klasiky od Westbama nebo Members of Mayday.

Nejen všichni pamětníci starých dobrých časů jsou zváni v pátek 24.9.2010 do Ponorky za symbolické vstupné 40,- Kč.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Rave Nation od Tima
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016