PARTYINFO

 

OPEN AIR FESTIVAL 2011

flyer
Datum konání:
11.08.2011 - 13.08.2011
Místo konání:
Panenský Týnec - letiště
DJs:
Benji Boko (uk), Sydney, Roman Rai, Macio, Josef Sedloň, Diome & Myclick, Dan Cooley, Marko Jelič, Gomez, Robot, Akvaman, Tokátko & Ufi Daman, Jorgos, Nakadia, Ollgoy, Maceo, Groovyluvah, Shapeshifter, Brooklyn & MC Lindee, Suki & MC Tweety Twizta, Akira & Bifidus Aktif feat. Flautistarem, 2K & Win.cent, tba
Live:
Chemical Brothers (uk), Leftfield (uk), Interpol (us), Good Charlotte (us), Goose (be), Tata bojs, Lus3, Michal Hrůza & band, Ivan Hlas Trio, Sto zvířat, Skyline, Kryštof, J.A.R., Sunshine, Mig 21, Václav Koubek Band, Švihadlo, Jiří Schmitzer, Sunflower Caravan, Dramatikz, Substance D, Cartonnage, Tři sestry, Preissnitz, tba
Info:
http://www.openairfestival.cz
Popis:
vstup předprodej 660 czk
 
 
12 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
“Díky všem,” vzkazují pořadatelé 24 tisícům návštěvníků Open Air Festivalu Open Air Festival tepe zábavou, přes 8000 lidí tančí v jeho areálu Open Air Festival začne už zítra prvním dnem pro všechny zdarma Open Air Festival nabídne “čipy” nabité slevami komunikující s Facebookem
Red Bull Tourbus poprvé míří do Česka

Unikátní pojízdná stage, která už projela desítky evropských hudebních festivalů, bude letošní léto zpříjemňovat i českým festivalovým návštěvníkům. Red Bull Tourbus se na tuzemské scéně objeví vůbec poprvé a svoji premiéru si odbyde na Open Air Festival v Panenském Týnci 12. srpna 2011.

 

Pod křííídly Red Bullu se během jediného dne představí několik zajímavých českých hudebních projektů a hlavní hudební raketu odpálí se soumrakem jeden z headlinerů festivalu, britský DJ A-Skillz! Vystupující české kapely patří mezi ty nejoriginálnější, co česká a slovenská scéna nabízí, jmenujme alespoň pár z nich. Electro publikum jistě potěší koncert legendárního uskupení Sci*Fi*Psi. Ti vystoupí na festivalech vůbec poprvé! Originální slovenský hip hop nám přivezou Dramatikz, další mocnou nálož beatů doplní Hiffi & MC Jacob, duo z kapely Skyline, a něžné publikum rozřeže dávkou punku kapela Koblížc!.

Kromě nabitého hudebního programu bude v průběhu dne probíhat street art jam v režii  umělců Secret Wars. Vedle čtyřkolého pódia navíc vyroste venkovní lounge s pohodlnými sedacími pytli Wegett, ve kterých si diváci budou moci odpočinout během koncertního zápřahu. Dalším záchytným bodem bude bar. Ten obstará energii a zaručí zábavu.

Cílem organizátorů Open Air Festivalu je obohatit noční festivalový život další porcí muziky a noční zábavy, a tak se na festivalu postupně představí nejméně sedm nočních pódií, mezi něž Red Bull Tourbus patří. “Postavíme tak obdobu Stodolní ulice, kde si každý najde svůj styl. House, techno, drum and bass, reggae, breakbeat, funk...,” popisuje manažerka festivalu Marie Marková.

www.openairfestival.cz

Line-up Red Bull Tourbus / O2 Open Air festival

Odpolední program

1. Kobližc!

2. Sunflower Caravan

3. Dramatikz

4. Sci*fi*psi

 

Večerní program

1. Substance D

2. DJ A-Skillz

3. Tofu fighters and Soya Bitches

4. Hiffi and Jacob

 

Sci*fi*psi

Elektronické uskupení Sci.fi.psi se právem řadí mezí elitní vesmírné formace na české hudební scéně. Kosmické beaty, které na nás snesou, pocházejí ze souhvězdí house, minimal a electro. Pro Sci*Fi*Psi bude vystoupení na pozemském Open Air Festivalu zároveň festivalovou permiérou. ,,Mocným  úderem falického elektrobiče tvoří tónovanou atmosféru lomeného prostoru, kde antihmota mění se v elektrické pole obdělávané rukou samotného stvořitele. Čeká vás výprava do hlubin nekonečného vesmíru, kde nemá smysl držet si čepice. Elektřina je matkou pohybu, koupající se v příbojových vlnách elektrického oceánu, tak odhoďte svršky a přisajte se na její galaktické cecíky. Bioelektřina je mléko vyvolených....dzzzzct!”

bandzone.cz/scifipsi

 

 

DJ A-Skillz

Britský DJ A- Skillz, to je opravdový kouzelník za gramofony, který mistrně míchá funk, hiphop, drum and bass i breakbeat a electro do jednoho euforického mixu. Svým stylem A-Skillz rozhýbává davy v nejproslulejších klubech a akcích planety, kromě jiného si střihl i remix na hitovku Come Together od Beatles.

www.myspace.com/djaskillz

 

 

Koblížc!

Jedna z nejšílenějších kapel na domácí scéně - tak se prezentuje šumperská teenagerská kapela Koblížc!. Kapelu založili dva kamarádi v roce 2007 a svůj styl označují jako “teenagerský punk zvaný mars/pop”. Za poměrně krátkou dobu své existence stihli vydat dvě demo CD - Řev z pískoviště (2009) a Mars útočí (2010), vystoupit na nejrůznějších tuzemských festivalech (Iné Kafe, Votvírák, Rock for People atd.) a získat si početnou fanouškovskou základnu. Díky tomu se Koblížc! dostali i do pozice jedné z nejhranější kapel na Bandzone.cz. V létě chystají nové album.

bandzone.cz/koblizci

 

 

 

Sunflower Caravan

Pražská skupina Sunflower Caravan vznikla v roce 2001 díky spojení hudebních cest klávesového "šílence" Andyho, baskytaristy Michella a bubeníka Víta. Během své existence vydala kromě úspěšných singlů i dvě samostatná alba - Sunflower Caravan (2009) a A Little Bit More (2010). Kapela má za sebou kromě několika nominací a hudebních ocenění (Filter, Rock&Pop, Anděl atd.) i turné po celé Evropě, čtyřnásobnobné koncertování ve Švédsku nebo vystoupení v irském Dublinu na pozvání Glena Hansarda a The Frames.  Svým koncertováním po klubech i festivalech v celé České republice, ale i v mnoha evropských metropolích získala nejen zkušenosti, ale zejména zaslouženou pozornost hudebních kritiků.

www.sunflowercaravan.com

 

 

 

 

Dramatikz

Dramatikz, slovenské hip-hopové uskupení, které tvoří členové Stopercent, Masif, DJ Yaksha a kontroverzní Radikal. V roce 2006 vydali úspěšné demo “Veni Vidi Vici”, následovali mixtapy “Drzee tejp” a “Druhee Drzee mixtape”. Po exkluzivní smlouvě s vydavatelstvím Sony Music vydali debut “Výsledok doby”, který jim vynesl nominaci Radio_FM Radio Head Awards v kategoriích “Nováček roku” a “Album roku”. S dalším albem Morfium v současnosti objíždí Česko i Slovensko.

www.myspace.com/dramatikz

 

 

Hiffi & MC Jacob

Elektro breakbeat projekt dvou umělců, kteří nejsou na taneční scéně žádnými nováčky. Za mašinkami producent Hiffi a na mikrofoně MC Jacob, oba členové přední české elektronické kapely SKYLINE, s kterou absolvovali stovky živých vystoupení na prakticky všech významných místech a festivalech v Česku, a spolupracovali s řadou renomovaných producentů a umělců z Čech i zahraničí. Jejich spolupráce slibuje hutné beaty, řízné rýmy a žádné decentní podupávání nožkou, ale vyhopsanou party.

www.myspace.com/hiffiandjacob

www.youtube.com/user/HIFFIANDJACOB

 

 

Substance D

 

Substance D je djský hudební projekt založený v roce 2008 třemi DJ's - Dave, Duff, Tamagotchi. V jejich setech uslyšíte především electro & dirty house, fidget a breakbeat, ale najdete v nich i mnoho jiných stylů. Uskupení Substance D jste mohli slyšet na různých akcích po celé  České republice - High Jump, Sound Feer, Czech Point, Hip Hop Jam, v klubech - YES!, Cross club, Matrix, Free D Bar, Roxy,  nebo přímo na jejich parties - Break The Silence, Powerstation, Summer Substance, společně se zajimavými hosty jako - Far To Loud, Aquasky, Rektchordz, Odissi a další.

www.myspace.com/substancedproject

 

 

Tofu Fighters and Soya Bitches

 

,,Ještě nikdo nesložil takový hit, aby nešel trošku vypimpovat.” Pražští TofuFighters&SoyaBitches  kombinují prvky chytrého soya dýdžejingu a progresivního tofujamu.  Ze starých a ošuntělých odrhovaček tvoří nové blyštivé hity. Aktuálně se můžou pochlubit účastí na prvním koncertu britské formace HYBRID, která v únoru zahrála v Praze a pro kterou dělali support, můžete si je pamatovat i z legendárního RedBull iBattle.

www.myspace.com/tofufighterssoyabitches

 
Open Air Festival zve malé návštěvníky na žonglování, DJ školku i malování na obličej Open Air Festival rozjíždí novou infosekci a přidává další DJ star - Benji Boko (UK) Open Air Festival opět usiluje o titul nejekologičtějšího festivalu světa Open Air Festival zahájil předprodej na expres do Panenského Týnce Good Charlotte si balí kufry do Evropy, pátá zastávka bude Open Air Festival Noc Open Air Festivalu rozzáří novozélandští Shapeshifter DJs i indonéská kráska Nakadia Open Air Festival odhalil obří sportovní a adrenalinovou zónu Na Open Air Festivalu to letos rozparádí muzikanti a DJové na celkem 9 pódiích Cartonnage, hvězdy s mezinárodním přesahem i Preissnitz - to jsou další lákadla Open Air Festivalu The Chemical Brothers přivezou na Open Air Festival vizuální show s obřím světelným tubusem Sunflower Caravan, Dramatikz a Substance D - tři nová jména Open Air Festivalu pro tento týden Open Air Festival přidává další pódium i hvězdné jméno DJ A-Skillz. Do 10. června je vstupenka ještě za 495 korun Open Air Festival ohlásil divadelní program, první hvězdou je Ester Kočičková ve hře Úklid Open Air Festival rozšiřuje line-up o Švihadlo a Jiřího Schmitzera, DJe odhalí v červnu Tři sestry proniknou do Panenského Týnce na Open Air Festival, fanoušci je mají zdarma The Chemical Brothers dávají zdarma ke stažení svůj set - zdarma Leftfield se chystají na návrat před zcela nové publikum Setkání s The Chemical Brothers si můžete koupit na Ebay. Výtěžek jde na pomoc Japonsku Good Charlotte vydali nový klip k singlu “Last Night” 100°C vydávají koncertní DVD z Open Air Festivalu Interpol krouží na turné po Evropě a Spojených státech a posílil sestavu o nového baskytaristu Open Air Festival představil silnou trojici: Leftfield, Interpol a Good Charlotte roztančí Panenský Týnec Open Air Festival už zná další jména zahraničních hvězd, fanouškům je prozradí 9. března Belgičtí Goose jsou další hvězdou Open Air Festivalu Open Air Festival nabízí týdenní pobyt na horách. Získají ho dva “nejbláznivější” fanoušci Hudba The Chemical Brothers září v hollywoodských filmech, českým fanouškům tak zkracuje čekání The Chemical Brothers vyvolali festivalovou náladu už v prosinci. I díky nejvýhodnějšímu předprodeji “Máme The Chemical Brothers,“ raduje se Open Air Festival a spouští předprodej Open Air Festival v prosinci odstartuje předprodej nejvýhodnějších vstupenek Jaký bude Open Air Festival 2011? To určili fanoušci

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Open Air Festival 2011 od Sody
 

Fotoreporty

 
LPV
LPV
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016