PARTYINFO

 

SPIRIT OF BURGAS (BULGARIA)

Datum konání:
12.08.2011 - 14.08.2011
Místo konání:
zahraničí
Live:
Moby, Leftfield, Gotan Project, Skunk Anansie, Deftones, Suicidal Tendancies, Onyx, Skindred, Benga, Youngman, SHY FX Digital Soundboy, Stamina MC, Scratch Perverts, Bong, Tommy Gun, Tekniq, World Premiere, Logos, Fars, DJ Darkstep, The Top Stoppers, Wosh, Jamesbongg, Diwaddloe, Bashment, Soulization, Mark Foggo's Skasters, Kultur Shock, Anneke van Giersbergen & band, Amplifer, Insane C4, Simb, Melina, The Pomorians, Obraten Efekt, 7edem, Mlyk!, La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine), Bright Sight, Bee in the Bonet, Frontero, Mazut, Alkofilia, Siluet, Macrophone, Viperfish, No Values, Zion Lion Reggae Experience; Roots Rocket Sound, Jah Army freestyle riddim session, ZionLionz, Ivo Papazov and his wedding band, Ruth Koleva, Zone C, Nedim Nalbantoglu, Koychev / Karageorgiev, Blues Traffic, Kottarashky Live Band, Acid Folk Five, Brasilacoustic, South Wick, Cuantune, Freestyle, Krapka Blues Band, more
Info:
http://www.spiritofburgas.com
 
 
Tip pro clubbery v Bulharsku

Podle internetových statistik se stále více Čechů vydává na dovolenou do Bulharska. Pro letošek mu patří 5. příčka co do oblíbenosti. Je velmi pravděpodobné, že řada z vás, čtenarů, se do Bulharska chystá nebo tam už byla. Nasledující tip je určen těm, kteří budou na černomořském pobřeží od pátku 12. do neděle 14. srpna.

 

V uvedený víkend se uskuteční již 4. ročník multikulturního festivalu Spirit of Burgas v Burgasu. Na domací scéně si už vydobyl určité renomé. Např. vloni vystoupili The Prodigy, Apollo 440, U.N.K.L.E nebo Andy C. Letošními lákadly (z pohledu tancechtivého návštěvníka) jsou Moby (vystoupí 13. srpna), Leftfield (náplast pro ty, kteří je nestihnou stejný víkend v ČR - vystoupí 14. srpna), Gotan Project (nedávno hráli v Praze), drum'n'bass legenda Shy FX a MC Stamina nebo vinyloví kouzelníci Scratch Perverts. Na festivalu budou zastoupeny i jiné žánry jako rock, metal, jazz, rave, představí se i domácí interpreti.

 

 

Vstupné se dá pořídit bud třídenní za 120 leva/60 euro v předprodeji (140 leva/70 euro na místě) nebo jednodenní za 50 leva/25 euro v předprodeji (60 leva/30 euro na místě). Lokalita připomíná náš Mácháč, protože se celý festival odehrává na centralní pláži přímo v Burgasu. V areálu je také možné kempovat.

Město Burgas leží zhruba v polovině černomořského pobřeíi, takže je dostupné ze všech hlavních prazdninových letovisek.

Více o festivalu v angličtině zde: spiritofburgas.com nebo na: www.facebook.com/pages/SPIRIT-of-Burgas

Honza Louda

 
Festival Spirit Of Burgas

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Spirit Of Burgas od Honzy Loudy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016