PARTYINFO

 

INSTINKTIVE BEAT OPENING PARTY

Datum konání:
08.11.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
room 1 - Tyrant: Lee Burridge & Craig Richards (Fabric, UK), Joel Einhorn
room 2 - Funk D’Void (Soma, UK), Loutka, Michael Burian
Popis:
4 patra, zimní zahrada, koktejl bar & catering, EAW zvuk, akustická světla
vstup 240 CZK + poplatek
 
 
Rozhovor s Derekem Sandersem
Craig Richards, Lee Burridge, Funk D´void na první party festivalu Ibeat
První zastávka pražského mezinárodního festivalu taneční hudby Instinktive Beat v pátek 8.11. v prostoru Abaton představí dvojici DJs a producentů, kteří společně vystupují pod hlavičkou Tyrant.
 
První zastávka pražského mezinárodního festivalu taneční hudby INSTINKTIVE BEAT v pátek 8. listopadu v prostoru Abaton představí dvojici DJs a producentů, kteří společně vystupují pod hlavičkou Tyrant. Tyrant = Craig Richards a Lee Burridge = rezidenti a programoví ředitelé londýského klubu Fabric. Na druhém pódiu prostoru Abaton vystoupí i Lars Sandberg, alias Funk D'Void, který je považován za klíčovou postavu posledního desetiletí skotské techno scény. Je autorem řady exceletních tracků, které vyšly pod hlavičkou Soma, jeho debutové album "Technoir" mu vyneslo neuvěřitelně příznivé ohlasy u hudebních médií.

V pátek 8. listopadu v prostoru Abaton vystoupí vedle Tyrantů, Lee Burridge a Craiga Richardse, Funk D'Voida i místní Joel Einhorn, Michal Burian a DJ Loutka.

Již pro tento pátek byla upravena akustika hlavního a vedlejšího sálu prostoru Abaton, do kterého navíc bude instalován EAW sound system o výkonu 30 kW. Pro pohodlí návštěvníků je připravena nová šatna, která obsáhne kapacitu 2000 hostů, otevřeno bude i druhé schodiště a 4 full bary. Chill-out bude vybaven pohodlným C Lounge nábytkem.

main stage:

21:30 Joel Einhorn
24:00 Tyrant: Craig Richards & Lee Burridge

second stage:

22:00 Loutka
00:30 Funk D'Void
03:30 Michal Burian

C Lounge:

Zip Orchestra live, DJs Tall, Kel & Large

Vstupné v předprodeji sítě TicketPro 240 Kč + poplatky, u vchodu to bude víc.


DJ Loutka Workshop a warm-up party ve stylu progressive house ve čtvrtek 7. listopadu od 19:00 @ TWM Komplex (Lesnická 4, Praha 5) - vstup zdarma

Veškeré info na www.beeswax.cz/ibeat nebo www.ticketpro.cz.
 
Funk D´Void Tyrant: Lee Burridge & Craig Richards Craig Richards, Lee Burridge, Funk D´Void na první party festivalu Ibeat Instinktive Beat - pražský mezinárodní festival taneční hudby

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Instinktive beats Report z první party Instinktive Beats
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016