PARTYINFO

 

SLIM SLAM DRUM

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Keaton (Renegade Hardware, UK), Im Cyber, Reverb, Fatalerr, Buback, Yadel, A.tha.m
Info:
http://www.fabric.cz
hyde@centrum.cz
 
 
Keaton na Slim Slam Drumu
Na další pokračování úspěšné ostravské klubovky míří člen legendárních Usual Suspects!
 

Léto téměř za námi a za bukem na nás číhá další vypečené vydání d‘n‘b noci Slim Slam Drum. Toto již třicáté první pokračování bude opět v duchu anglického drumandbassu, který bude zastupovat nejen dobrý producent, ale stejně kvalitní dj, člen legendárních Usual Suspects, DJ Keaton.

Stane se tak 24.září 2004 v ostravském klubu Fabric, který bude klasicky vybaven rancem zvuku, světel a chilloutem. Vstupenky pořídíte za 200 Kč na místě nebo v přeprodeji pokud chcete mít jistotu, že se dostanete dovnitř. Předprodej pojede přes den ve vinylshopu Triple Vision ul. 28.října 82 a v noci v klubu Klid, který je hned za rohem.

keatonDJ Keaton
Lawrie Hughes aka Keaton není junglovou superstar jako Andy C či DJ Hype a nemá ani tak velké zásluhy o rozvoj ostrovní scény jako oldskuleři typu Roba Playforda či Nickyho Blackmarketa. Nicméně za těch pár let, co se na scéně pohybuje, za sebou zanechal nepřehlédnutelnou stopu.

Své producentské začátky si odbyl v legendární bandičce Usual Suspects. Tihle tři týpci tou dobou společně s Konflict prakticky stvořili nový progresivní zvuk labelu Renegade Hardware (kdo by neznal masakry typu ´Killa Bees´či ´Shrapnel´) a během jednoho roku se vypracovali do pozice top hvězd drumandbassové scény.

kytonJiž během působení v Usual Suspects se dal Keaton dohromady s producenty Ruxspinem, Scandalem a Devym a vytvořili ´mezinárodní´ Universal Project. Ten sice nikdy nedosáhl popularity Usual Suspects, nicméně je i v současnosti mimořádně respektovaným pojmem mezi dnb djs po celém světě (kromě labelů jako Renegade Hardware či True Playaz můžete znát například tvrďárnu ´Vessel´, která vyšla jak druhá strana slavného Pacmana na Virus Records).

Kromě Universal Project se Keaton věnuje rovněž sólové produkci a spolupracuje s takovými jmény jako Dom & Roland či Hive. Brzy by měl být k dostání rovněž první singl ´I don´t give a fuck/No hope´ na jeho vlastním labelu Refuge Audio.

Českou republiku již jednou navštívil a ti co byli na památné akci s Usual Suspects v pražské Spilce před čtyřmi lety, mohou potvrdit, že Keaton je nejen schopný producent, ale také vynikající dj (což nebývá vždy pravidlem ;). Slim Slam Drum 24.9.2004 bude jeho jediným vystoupením u nás, takže pokud preferujete temný, syrový a přímočarý drumandbass s čitelnými hiphopovými vlivy, není co řešit.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Slim Slamu od Radima Slim Slam Drum s Keatonem - report od Nexise
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016