PARTYINFO

 

DESIGN LOVERS PARTY

Datum konání:
10.10.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - Archa
Live:
Beanfield
Popis:
vstup 450 CZK + poplatek (Ticketpro a divadlo Archa), 590 CZK na místě
 
 
Rozhovor s DJem Blue Limitovaná edice vstupenek 1+1 zdarma v Radosti FX
Krátké bio DJs Tall a Blue
Blue se na pódiích objevil díky produkční agentuře D-Smack-U v roce 1996. V roce 1999 byl jedním z delegátů na Red Bull hudební akademii v Berlíně. Tall se začal mixáži věnovat v roce 1997. Začínal v různých menších klubech po celé ČR specializujících se na downtempo a chillout.
 

Blue

Blue se na pódiích objevil díky produkční agentuře D-Smack-U v roce 1996. V roce 1999 byl jedním z delegátů na Red Bull hudební akademii v Berlíně. Začal pracovat na remixovém projektu, Blue & Clad, který má na kontě několik vydání. Je polovičkou projektu "Lazy Jimmy", spolu s Janem P. Muchowem. V současnosti se dále věnuje zakládání mixu downtempo, techjazz a abstract breakbeat. Uvedené pořadí neznamená preferenci toho kterého stylu. Na počátku letošního roku se stal Blue světovým rekordmanem v délce Djského setu.

Tall

Tall se začal mixáži věnovat v roce 1997. Začínal v různých menších klubech po celé ČR specializujících se na downtempo a chillout. Začal hostovat se seskupením Foundsound, organizovaným agenturou jeho kamaráda. V roce 2000, po absolvování Red Bull, hudební akademie v Dublinu, se patřičně rozehrál a dnes ho můžeme najít nejen ve všech známých pražských klubech, ale i mimo Prahu a v zahraničí. Je definitivně představitelem hudebního směru downtempo, ale přesto je velmi složité charakterizovat někoho, kdo hraje vše od jazzu po breaks.

 
Rozhovor s Tallem Rozhovor s hlavou Compost Records Michaelem Reingohtem Beanfield v divadle Archa

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report: Design Lovers Party - Beanfield Report od Edy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016