PARTYINFO

 

DESIGN LOVERS PARTY

Datum konání:
10.10.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - Archa
Live:
Beanfield
Popis:
vstup 450 CZK + poplatek (Ticketpro a divadlo Archa), 590 CZK na místě
 
 
Rozhovor s DJem Blue
Limitovaná edice vstupenek 1+1 zdarma v Radosti FX
Kdo dřív přijde, ten dřív bere. Chcete na koncert Beanfield vzít přítelkyni, maminku, babičku, sociálně slabšího spoluobčana nebo se chcete zalíbit šéfovi? V CD shopu Radost FX v rámci velmi limitované edice získáte ke každé ze vstupenek ještě jednu zcela zdarma, čímž rázem můžete vyrazit za kulturou ve dvou.
 

Na prvním ročníku české verze festivalu Big Chill, který proběhl 5.6 jako Algida Big Chill na střeleckém ostrově jsme museli bohužel německé uskupení Beanfield oželet. Již tehdy jsme ale slíbili, že koncert tahounů Compost Records se u nás letos uskuteční. A je to tu. V neděli 10. října vystoupí na slavnostním zakončení letošního Designbloku.

Compost Records sídlí v Mnichově a je zřejmě nejvíce prosperující značkou na poli downtempa. Vede ho Michael Reinboth, sám rovněž DJ a hudebník, a právě Beanfield byli z počátku i jeho vlastním projektem, který tvořil společně s Janem Krausem a Tobiasem Megglem. Beanfield oscilují mezi discem a jazzem s vlivy hudby sedmdesátých let a latina. Už první singl Beanfield dostal řádnou masáž na britském BBC od Gillese Petersona a následně i v klubech. Debutové album vyšlo v roce 1997. Po řadě remixových EP a singlů následovalo v roce 99 druhé a zároveň i úspěšnější Human Patterns, kde spolupracovali i s velkým talentem, zpěvačkou Bajka. Ta se objevila i na letošní třetí desce Seek, kde Tobiase vystřídal nový člen Beanfiel Michael Mettke

Designblok je týdenní akce prezentující v nejrůznějších pražských prostorách aktuální trendy světového designu. Je pouze na každém návštěvníkovi,  jak ji pojme -  zda jako procházku Prahou s náhodnými zastávkami v showroomech či cíleně přesně podle programu.  Celkově bylo pro letošní ročník osloveno přes 60 subjektů a počet účastníků tak vzrostl na 90. Nárůst je dán zejména velkou účastí tvůrců na letošním ročníku. K Designbloku patří také neodmyslitelně účast institucí reprezentující design v České republice jako je Design Centrum ČR, Uměleckoprůmyslové museum, Vysoká škola uměleckoprůmyslová, Národní galerie a další subjekty.

 
Krátké bio DJs Tall a Blue Rozhovor s Tallem Rozhovor s hlavou Compost Records Michaelem Reingohtem Beanfield v divadle Archa

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report: Design Lovers Party - Beanfield Report od Edy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016