PARTYINFO

 

DESIGN LOVERS PARTY

Datum konání:
10.10.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - Archa
Live:
Beanfield
Popis:
vstup 450 CZK + poplatek (Ticketpro a divadlo Archa), 590 CZK na místě
 
 
Rozhovor s DJem Blue Limitovaná edice vstupenek 1+1 zdarma v Radosti FX Krátké bio DJs Tall a Blue
Rozhovor s Tallem
DJ Tall patří již k inventáři českých loungů a hájů. Přestože se u nás pomalejší odnože elektronické hudby prezentují převážně jen jako chill outy na velkých parties, je Tall jedním z mála, které si asi zapamatujete jako nejvýraznější průvodce hudebním večerem. Tall se 10. října objeví na pódiu divadla Archa, na Design Lovers Party, jejíž hlavní hvězdou jsou němečtí Beanfield.
 

Hraješ hodně rozmanitě, podílíš se na party Eclectica. jak bys pojmenoval to, co ten široký záběr drží pohromadě, nebo v čem se schází?

Těžko pojmenovávat, hraju všechno co mě baví a v tom nechci mít žádné hranice, mít jediný styl je pro mě trošku omezující, hraju hodně podle toho jak to v tu danou chvíli cítím. Eclectica už funguje pár let, hlavně proto, že se s Michalem snažíme jít pořád dopředu. I když Eclectica je hlavně jeho nápad, oba se hodně shodnem ve spoustě věcí...

Jaký je tvůj vztah k Beanfield, potažmo ke Compost Records?

Beanfield mám hodně rád, kluci jsou moc šikovní producenti a zvlášť ta poslední deska se jim povedla. Compost je fajn label, ale poslední dobou si už tolik věcí z jejich katalogu nevyberu. Ale rozhodně jim fandím!

Michael z Compostu říká, že pokud jde o produkci vede momentálně kontinentální Evropa zatímco Anglie je mimo. Máš co se týče hudby nějakou oblíbenou zemi?

Myslím, že s tou Anglií to až zas tak špatné není, momentálně nejvíce produkce kterou kupuji je z UK, hlavně okolo londýnské distribuce Goyamusic (nemá nic společného s českou agenturou GoJa!!! :o) Jinak myslím, že na zemi nezáleží, pokud je hudba dobrá, je mi jedno odkud je :o) Poslední dobou tady u nás poznávám spoustu dobrých producentů s naprosto stejným potenciálem jako v zahraničí, problém je ale ve vydávání muziky u nás a tak se toho tolik ven nedostane.

Jsi členem spolku okolo Red Salamanda. Jak se tahle parta dala dohromady a jaké máte plány?

Redsalamanda je počinem u nás žijícího Brita Jamese Baseleyho,  label už nějakou dobu funguje a máme zajištěnou dobrou distribuci v UK. Plány samozřejmě máme, hlavně na vydávání desek…ale zatím bych ještě nepředbíhal a počkáme si na další vydání.

Na Red Salamanda 001 je super remix tracku projektu  The second Whorl, který jste spáchali společně se ZKA4T. Dočkáme se nějakých tvých dalších tracků?

Děkuju, je to hlavně Matoušova práce, ja se učil co a jak. Další tvorba pokračuje, v létě jsem dokončil remix pro Alvik. Teď trochu zařizuju věci doma na lepší skládání, ale brzo bych chtěl přímo něco vlastního. I když většinou pujde jen o polotovary, které bych chtěl používat při svém hraní. Mám se pořád ještě hodně co učit.

Jak se vlastně žije downtempo/lounge DJi v zemi, kde je nejpopulárnějším stylem techno?

No každý máme tak trochu svůj píseček, ikdyž myslím, že více komunikace a respektu mezi DJs by prospělo :o))

Slyšel jsem o tvém speciálním vztahu k tučňákům, pakliže to není příliš niterná otázka – jak blízko k nim máš a co tě na nich přitahuje?

Tučnáky mám rád hodně dlouho, jsou to fakt vyklidněná zvířata a hlavně když se občas rozlédnu po nějakém chilloutu kde hraju, mám pocit, že tam pár tučnáků sedí a kývá hlavou do rytmu :o)) Je to prostě downtempové zvíře :o)))

www.ultramix.cz

 
Rozhovor s hlavou Compost Records Michaelem Reingohtem Beanfield v divadle Archa

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report: Design Lovers Party - Beanfield Report od Edy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016